От х:

Днес в x:

Отец и мюфтия благословиха нова аптека „Меаца” в Кърджали

Прерязването на лентата

Отец Николай и районният мюфтия Бейхан Мехмед благословиха поредната народна аптека „Меаца” в Кърджали. Тя ще обслужва жителите на квартал „Възрожденци”. Божите служители дадоха благословията си за курбан,който бе раздаден на граждани. Няколко десетки се възползваха от осветената храна.

  Новата аптека бе открита от президентът на фирма „Меаца” инж.Фахри Идриз. Той преряза лентата и отчупи пръв от погачата. С него бяха и двамата свещенослужители.

 Инж.Фахри Идриз сподели, че новата аптека е част от многоспектърната дейност на фирма „Меаца”. Тя отразява и социалната политик на нейното ръководство, като предлага лекарства на най-ниски цени в града. За по претенциозните клиенти пък има най-качествена и скъпа медицинска козметика.

  Ние работим в интерес на всички жители на града. Не делим клиентите си нито по религиозен нито по социален признак. Всички кърджалийци са добре дошли,заяви за медиите инж.Фахри Идриз.

  След тържественото откриване, ръководството на фирма „Меаца” даде коктейл за партньори и приятели. Присъстваха бизнесмени,представители на местната власт, общественици.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини