От х:

Днес в x:

70 кг кокаин са открити в Димитровград в запалена кола

Близо 70 кг. кокаин намерили полицаи в трансформатор в автомобил Ситроен, горял през октомври миналата година в кв. Мрийно. Трансформаторът бил без намотки и се ползвал за тайник, обяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.
Дрогата била за вътрешния пазар, а след като полицаите я намерили, възникнало напрежение в наркосредите, поясни Лазаров.
„В момента има напрежение по този случаи и доста лица, свързани с организираната престъпност, извършват своя проверка по случая. Все пак 70 кг кокаин са твърде много пари”, коментира главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Колата била оставена срещу 200 лева такса на площадка за черни и цветни метали в Димитровградския квартал Мариино. И макар да се знае на кого е автомобилът и от кого е купен, досъдебното производство по случая все още е срещу неизвестен извършител. Не били много хората, които могат да внесат у нас толкова количество дрога, нито пък да я пласират, отговори Лазаров на въпроса кой стои зад кокаина, за който още през ноември е направена експертиза.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини