От х:

Днес в x:

Червените смениха шефа си, маслинено клонче за отцепниците

Даниел Йорданов/най вдясно/ наследява Иван Ангелов/в средата/ като шеф на феновете на ЦСКА

Феновете на ЦСКА смениха ръководителя на фен клуба си в опит да стоплят отношенията с отделилата се преди три месеца фракция бунтовници, които не бяха съгласни с водената политика и лично с председателя на „Екзекуторс“ Иван Ангелов. От вчера начело на армейския фен-клуб в Хасково е 38-годишния Даниел Йорданов известен както като потомствен цесекар, така и като умерен фен, избягващ неприятности с противникови агитки и полиция. Премахването на казус бели* трябва да прекрати войната между червените фенове, надяват се „Екзекуторите“, които ратифицираха промяната на свое общо събрание вчера. На него са били поканени и ръководителите на алтернативния фен клуб Ивайло Недев Ханко и Николай Запрянов – Войводата, но те не пристигнали.

За новият шеф стоплянето на отношенията с отцепниците е приоритет, на който щял да посвети всичките си усилия. „Тъй и тъй ходим заедно на мачове и викаме за един и същ отбор“, обясни Даниел Йорданов.

Досегашният началник Иван Ангелов остава почетен председател на „Екзекуторс“ и ще помага, както и досега, армейските фенове да наблюдават наживо любимците си на преференциални цени. В политиката на армейския фен-клуб е заложено и улеснено закупуване на фенски артикули на ЦСКА на ниски цени.
Първата изява на Йорданов като шеф ще е колективното посещение на вечното дерби ЦСКА-Левски този уикенд, като по добра традиция от последните месеци и то ще бъде безплатно.

Даниел Йорданов е фен на ЦСКА от 8 годишна възраст. Женен, с едно дете, занимава се със свой бизнес. Като своя цел начело на хасковските фенове е поставил размразяването на афишираната в миналото идея за обединението на армейските фенове от Южна България в така наречения „Южен фронт“. Идеята обаче бе атакувана от фенската опозиция с мотивите, че организацията ще обслужва интересите на политически партии.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини