От х:

Днес в x:

„Прегръдката на лебеда“ с първо място във фотоконкурс

Айгюн Салим е победителят в раздел "фотография"

Фотос с името „Прегръдката на лебеда“ на 12-класника Айгюн Салим от Фотоклуб "От черно до бяло" към ОДК-Кърджали е класиран на първо място във фотоконкурс на екоинспекцията в Хасково. 18-годишният младеж споделя, че фотографията му е любимото хоби, което му носи удоволствие. Въпреки страстта си към обектива, Айгюн възнамерява да се занимава с компютри.

Талантливия младеж бе сред 156-те ученици, които показаха красотата на природата. Участниците бяха представили 269 творби, 240 от които фотографии, а останалите 29 - презентации и видеоклипове. В раздел „Презентация и видеоклип” на първо място отново бе класирана ученичка от Кърджали - Валентина Ананиева от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий".

Фотоизложбата се организира от РИОСВ-Хасково по повод Международния ден на Земята 22 април. Желаещите могат да я разгледат до 25 април в зала "Слънце" на „Обединени Ученически Общежития" в Хасково.

Днес победителите в конкурса бяха наградени на тържествено откриване на изложбата. Отличителни награди получиха и училища, и клубове за активно участие.

Анета Кутелова



Невена Василев от ПМГ Димитровград (вляво) получи поощрителна награда за презентация

"Прегръдката на лебеда"
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини