От х:

Днес в x:

Червен пробив в ГЕРБ: Иво Димов дава 1000 лв за ЦСКА

Иво Димов/вляво/ ще е първият акционер в ЦСКА от Хасковско. Най-вдясно е шефът на фен-клуб Хасково Иван Ангелов, до него е Стойчо Младенов

Кметът на Димитровград Иво Димов ще купи акции на стойност 1000 лв. от любимия си червен клуб ЦСКА. Кметът на Димитровград анонсира намерението си още миналата седмица, но това тогава изглеждаше като пиар акция. Сега обаче Димов се обвърза с конкретна оферта, направена при това пред над 60 фенове на ЦСКА от Хасково, Стара Загора, Кърджали и Казанлък, дошли в града на Богородица на среща с треньора на армейците Стойчо Младенов. Екзекуторът на Ливърпул се появи в Хасково за да разясни начина, по който всеки фен може да стане част от любимия си клуб. Кметът на Димитровград бе първият от Хасковско. „Фен съм на ЦСКА от малък, но май съм единствения от ГЕРБ. Останалите следват Бойко“, с усмивка разясни Димов намеквайки както за сините пристрастия на лидера си, така и за колегите си в ГЕРБ, които май са на принципа „като се спъне шефът, падам аз“. Камо ли да викат за друг отбор. Димов ще купи акциите в края на месеца, когато има работно пътуване до София. Така щял да избегне комисионерите, които предлагали акции на ЦСКА. Червеният пробив в Димитровград се допълва от зам.-кмета Светослав Стойков, който също щял да става акционер на армейците.


Иначе на червената торсида мед й капна на душата при вида на Стойчо Младенов, дошъл им на крака, за да обясни перспективата пред любимия им клуб. ЦСКА гради три титулярни състава за идния сезон. Първият - на сегашните по-опитни играчи и класни чужденци. Сред тях новото попълнение е Браян Хереро, от когото се очаква много. Вторият състав е от местни кадри от школата на армейците, които вече са доказали своя прогрес и стръв да играят с червената фланелка. Споменаха се имената на Антони Господинов, Марин Петров и Тони Силва, който въпреки името си е явно млада червена надежда. Накрая имало трета единадесетица, в която били както свои момчета, така и такива, които правят впечатление с фланелката на други отбори – бъдещи трансферни цели.

„Няма по-хубаво да правиш отбор с български играчи, особено със свои кадри“, категоричен бе Младенов, без да обясни защо в предишните си престои в ЦСКА купуваше чужденци на килограм. „Стига с тия комисиони, българските играчи също имат комисиони, понеже и те имат мениджъри“, раздразнено отвърна треньорът. От отговора му става явно, че комисионите на родните играчи са по-големи, отколкото на чужденците. Младенов отказа да коментира другите отбори и шансовете на ЦСКА за титлата. Може би заради загубата от Локо ПД с 0:2 в последния кръг. Иначе срещата с феновете премина в сърдечна атмосфера. Стойчо Младенов раздаде фланелки на млади фенове на ЦСКА, а получи плакет на Богородица от лидерът на хасковския фен-клуб Иван Ангелов.

Г.Христов

Иво Димов и Стойчо Младенов си стиснаха ръцете
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини