От х:

Днес в x:

11 158 лв. набраха за болния Димитър от Димитровград

Димитър се нуждае от лечение в чужбина

На 11 158 лв. нарасна сумата за лечението на 36-годишният Димитър Димитров, който страда от тумор на гръбначния мозък, съобщи сестра му - Таня Димитрова. За лечението на младия мъж от Димитровград са нужни  19 750 евро или близо 40 000 лв.

Последната справка от банково извлечение показва, че са се отзовали много дарители, допълни Таня. Техният списък, придружен от благодарности, ще бъде публикуван в страницата в подкрепа на Димитър във Фейсбук.

Както ви разказахме преди седмица, Димитър страда от заболяването от четири години. Опериран е в Университетска болница "Св.Йоан Рилски", но без резултат. Лекарите там не дават голяма надежда за живота на младия мъж и смятат, че той ще се парализира.

Затова семейството се обърща към специалисти в турска клиника. Операцията там струва въпросните 40 000 лв. и трябва да се направи при първа възможност.

В подкрепа на болния мъж има поставени и набирателни кутии в много търговски обекти в Димитровград.

Ако желаете да помогнете, ето банковата сметка на Димитър Петров Димитров -

Банка Пиреус BG45PIRB80604604796359

Историята на Димитър Димитров - вижте тук в репортаж на еТВ

Димитър и сестра му Таня, която започна кампания за набиране на средства за лечението на своя брат

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

На любезното внимание на:

Община Димитровград

Местни медии

Чехов е казал, че душата е странно нещо. Всички знаем как боли, но никой не знае къде се намира тя. Ние знаем. Тя е навсякъде! Когато душата боли болката е навсякъде! Огромна, всепоглъщаща... Но най - непоносима е тя, когато любимо за теб същество страда, а ти си безсилен. Безсилието е най-кошмарното състояние, в което може да изпадне човек.

Когато стартира кампанията, лъч надежда се прокрадна в нашите души. Надежда, която е подхранвана от Вашата състрадателност, отзивчивост и доброта. Има толкова много добри хора! Дори не мога да Ви опиша колко сме Ви благодарни! На всички, които повярваха, че има надежда за брат ми, че той може да се излекува и да изживее живота си пълноценно, радвайки се на детето и семейството си. Благодаря на всички, които ни подадоха ръка и ни подкрепиха! Благодаря Ви!

Понякога думите не са в състояние да опишат емоциите, които изпитваме. Това е точно такъв момент. Прекланям се пред големите сърца на:

Колектива на фирма „Терна АД”

Цех СИ Терморем ЕООД

Nova Kampanya EOOD

„Маргарет одит” ЕООД

„Агрофермер 2002” ЕООД

„Айвън – Иван Марашев” ЕООД

с. Г. Асеново

магазини „Сердика” (Живко и Йолита Русеви)

рекламно студио “Deloise Design”

рекламна агенция “Maya design”

и всички други хора, които са направили превод по нашата дарителска сметка! Поклон! Изключително сме признателни и на всички граждани, които даряват средства в нашите кутии из търговските обекти в Димитровград. Вие ни давате надежда! Благодаря също така на всички медии, които отразиха нашата благотворителна кампания и я направиха достояние на толкова много хора! БЛАГОДАРЯ!

 

С уважение: Таня Димитрова

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини