От х:

Днес в x:

Мездузвездни войни: Епизод VII. Започна се

Неотдавнашното потвърждение на Алън Хорн пред Холивуд Рипортър, че е Star Wars: Episode VII вече се снима, отприщи още слухове и гадания. Изненада има, защото по всички стандарти това е много потайно и голямо постижение.  Да се даде старт на снимките на мега продукцията, без никой да забележи в Холивуд звучи направо невероятно.

Дори да се знае, че снимките са стартирали, всичко около филма продължава да е пълно с неизвестни. Дисни обявиха желанието си да съживят франчайза след като платиха $ 4 млрд. на Lucasfilm миналата година. Сега интервюто на президента на Дисни, общо взето, налива масло в огъня на разгарящото се любопитство около продължението на култовата сага.

Ето какво се знае засега:
Датата на излизане е 18 Дек 2015.
Бюджетът - $ 200 млн., но филмът се смята за една от най-сигурните инвестиции в човешката история.

Режисьор - Джей Джей Ейбрамс

Актьорите - Стана ясно, че Питър Мейхю се завръща като Чубака в "Междузвездни войни: Епизод VII". Кари Фишер по същество е потвърдила участието на оригиналния актьорски състав. Това обаче не е обявено официално, както и участието на Харисън Форд и Марк Хамил. През февруари Адам Драйвър разкри, че ще играе главния злодей на филма. Слухове и клюки има, че Гари Олдман е бил помолен да се яви - и той, и Бенедикт Къмбърбач са били поканени за една и съща роля, обаче сценарият бил променен, за участват и двамата. За роля е преговаряла и носителката на "Оскар" Лупита Нионго. Джон Бойега, Майкъл Фасбендер, Джеси Племънс, Матю Джеймс Томас, Ед Спийлърс и Рей Фишър са имената, които се чуват още за актьорския състав. Нищо официално обаче, освен, че актьорите са определени, но имало още какво да се направи, според интервюто.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини