От х:

Днес в x:

4 други начини да забравите старата любов

Вярно е, че понякога е трудно да се забрави старата любов. Истината е много проста, в такъв момент добрите техники са свързани с практическото затвърждаване на тази проста истина. А тя е "Животът продължава".

Съветите тук са крайно ненаучни и се базират на непредставителна извадка, съставена измежду признати от обкръжението си и самоопределящи се като такива кифли:

Овикайте най-близкия си човек, при първото споменаване на старата любов.
С тази мярка пресичате опитите на близките да ви припомнят непрекъснато за трагедията. Гледайте да го направите пред повечко познати, за да стопирате и тях. И нека да е страшно. А, да, тема на избухването трябва да бъдат някои дразнещи качества на този ваш най-близък човек. Нищо общо със старата ви или с каквито и да е любови.

Спрете с мисленето. Време е за действие.
Тука се имат предвид уморителни и благородни дела - сменяне памперса на бебето на комшийката, пазаруване вместо баба с високо кръвно, плевене на кварталната градинка, отказване на шоколада или приготвяне на домашни маски за лице/коса/ от биопродукти. Правете ги до пълно изтощение. Повечето кифли не могат хем да мислят, хем да правят нещо.

Пълна промяна. Само връхчетата на косата не са достатъчни, сменете прическата/цвета/стила. Направете една смарт шопинг терапия, което може и да не е свързано с много пари. Засилете всички парцалки, с които сте му се киприли. Да не остане приятел, който да се сети, че това си носила, като си била еди-къде си с бившия. Продайте ги, подарете ги, само да се разкарат. Някои даже ги изгарят, но това може да привлече пожарникари, та по-добре не. Идеята не е да се запознавате по този начин с мъже. Това до тука беше смарт частта. За шопинга при това обездрешване, няма голям избор, луд ще да е...

Оправете си походката.
Тренирайте ходене на полупалци, с дебела книга на главата. Казват, че езикът на тялото показвал какво ти е на душата. Айде сега обратно - това тяло, наперено да й покаже на душата, какво е значението на изправемния гръб и вирнатата брадичка. После, като сте сигурни, че походката е усъвършенствана, може да му я покажете при случайна среща, без книга на главата.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини