От х:

Днес в x:

Четири начина да забравите старата любов

Не позволявайте на старата любов да ви попречи да започнете нова връзка. Вярно е, че понякога е трудно да я забравим, но истината е много проста - трябва да започнете "нов живот" и да прелистите старата страница.

Първото нещо, което препоръчват специалистите, е да направите нещо различно в новата си връзка. При раздяла винаги другият е виновен. Но ако сте честни към себе си, признайте грешките и на двамата и се опитайте да не ги повтаряте в новата си връзка.

Не можете да намерите нова любов, докато още мислите за предишната. Не бързайте да намерите поредната романтика, защото можете да останете още по-разочаровани. Бъдете търпеливи и съдбата ще ви възнагради.

Изхвърлете миналото от главата си. Винаги когато си спомните нещо за бившия си партньор, започнете да мислите за нещо друго. Препоръчително е да си намерите занимания като танци или йога след работа, повече срещи с приятели или курс по английски, за да нямате време да съжалявате за отминалите дни.

Последният съвет на експертите е да бъдете доволни от това, което имате, пише БГНЕС. Ако сте здрави, имате щастливо семейство, работа и верни приятели, знайте, че имате повече от много други. Само когато се отпуснете и се радвате на живота, новата любов ще ви намери.

Източник: дарик

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини