От х:

Днес в x:

Хандбалистките останаха четвърти за Купата

Хасковлийки останаха на четвърто място след загуба от ЦСКА

Хандбалистките на „Хасково” останаха на четвърта позиция за Купата на България. Вчера те загубиха двубоя срещу „Бъки” в Габорово с резултат 27:38 в полуфинала. Така се наложи днес да играят за трето и четвърто място срещу отбора на ЦСКА. Момичетата на треньорката Ирина Миладинова водеха с по 3-4 гола в по-голяма част от мача. А преди почивката „Хасково” имаше аванс от две точки – 15:13. Във второто полувреме софиянки се мобилизираха и изпревариха в резултата и мачът приключи 24:31 в полза на ЦСКА.

„Второто повреме може би не ни достигнаха сили и хъс за победа”, коментира президентът на хандбален клуб „Хасково” Марияна Стаматова. Според нея за загубата на днешния мач е допринесъл факта, че три от силните състезателки на отбора са играли с контузия. Освен това хасковлийки хвърлиха доста усилия във вчерашния мач с „Бъки”. Така те останаха на четвърто място, за което получиха плакет.

На 13 април хасковлийки ще играят поредната среща от първенството на „А” републиканската хандбална група за жени. Те ще гостуват в Свищов.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини