От х:

Днес в x:

Пишман готвач запали апартамента си заради мач

Резултат от съчетанието "мъж и кухня"

Че мъжете не могат да готвят се доказа за пореден път от ентусиазиран хасковлия, който поискал да приготви вечерята снощи. Вместо това подпалил кухнята, а впоследствие и апартамента си. Б.О. от хасковската „Червена стена“ направил всичко по правилата - включил котлона, сложил тигана и налял олиото. После...го забравил, докато стискал палци за любимците си от течащия мач Лион-Ювентус от турнира за Лига Европа. Едва когато задимяло порядъчно, запалянкото усетил, че нещо се готви в кухнята. Обаче вече било късно. Пристигналите на място пожарникари загасили огъня, но не и преди той да унищожи цялата налична техника в стаята за готвене и да обгори 40 квадратни метра стени.

Преди около 3 месеца по подобен начин, хасковски общински съветник унищожи жилището си при опит да изпържи кюфтета на сина си.

Ако мъжете трябва да бъдат държани далеч от кухнята, то жените не бива да бъдат допускани до печката, особено ако е на дърва и въглища. Стопанка от с. Тянево общ. Симеоновград почувствала пословичния за жените студ, дори и в топло време, и тръгнала да напалва печката вчера по обед. Обаче прекалила със зареждането. Лумналите искри запалили и без това непочистения от зимата комин, а оттам се прехвърлили и в дървения гредоред на селската къща. В резултат огъня унищожил целия покрив и покъщнина, преди да бъде потушен от два противопожарни екипа. Стопанката за щастие не е пострадала.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини