От х:

Днес в x:

Любовен триъгълник клати Google, собствениците се смразиха

Любовен триъгълник клати могъщата търсачка Google. Младите бизнес-гении Сергей Брин и Лари Пейдж, които създадоха убийствения проект са в смразени отношения от известно време. Причината, естествено, е от женски пол. Клюката разнася, че Лари Пейдж е спрял да говори със своя дългогодишен приятел и бизнес партньор Сергей Брин, след като последният е започнал афера с маркетинг шефката на амбициозния проект за Google Glass Аманда Розенбърг. Брин се разделил със съпругата си Ан Вожицки, с която имат две деца, след като тя намерила разобличителни имейли между него и 27-годишната амбициозна хипстърка. Малко след раздялата Брин и Аманда станали двойка.

Това развитие на ситуацията, меко казано, не срещнало одобрението на Лари Пейдж, приятел на Брин от колежа, който е бил свидетел на целия романс между него и съпругата му Ан още от 1998 година.

Според източник на списание "Венити Феър" Пейдж смятал аферата на Брин с Розенбърг за особено неподходяща. Лари Пейдж бил много стриктен в етично отношение и последното нещо, което искал да се случи, е съосновател на Google да започне връзка със своя млада служителка и да зареже жена си. На всичкото отгоре Ан и Аманда се сближили около проекта за Google Glass и дори излизали по двойки с тогавашните си половинки.

Засега разводът между Брин и съпругата му Ан, които имат две деца и общо богатство от 30 милиарда долара, не е опция. А любовницата Аманда междувременно изпаднала в депресия.

 
Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини