От х:

Днес в x:

Проф. Стамен Стаменов разкри: Извънземни живеят на Витоша!

Извънземни живеят на Витоша. Това сензационно обяви уфологът проф. Стамен Стаменов в предаването „Пуснете водата" на TV7. Днес е световният ден на астрономическите обсерватории.

Проф. Стаменов е убеден, че Витоша е "особена планина" и затова извънземните са я приели за свое обиталище. Според уфолога човечеството вече се намира в нов етап от своята еволюция, когато се готви да направи решителен скок. Затова и хората според него все по-често търсят контакт с по-развити видове във Вселената. По неговите думи планетата Земя е била създадена от извънземни, а човекът пуснат готов, но създаден по божествена схема – човекът е бил сътворен. Мисията на човечеството пък според него е еволюция в същества, категорично различни от това, което представляваме днес.

Ние вървим към космически тип цивилизация и човечеството отдавна е готово да се трансформира и да престане да съществува в това ограничено тримерно пространство, смята още професорът.

Стаменов е убеден, че извънземните отдавна обитават Земята и работят съвместно с тайно служби. Уфологът е на мнение, че има достатъчно доказателства, които сочат за категоричното присъствие на НЛО сред хората.

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини