От х:

Днес в x:

Две девойки и младеж с награди от фотоконкурса „И още за Любовта“

 

Шефът на РЗИ в Смолян д-р Кубатева награди тримата най- добри фотографи в конкурса посветен на вечната тема за Любовта.

Първа награда –  фото чанта и грамота получи възпитаникът на ГПЧЕ – Смолян Иван Богоев.

Втора награда – книга и грамота беше присъдена на Адрияна Стефанова от ПМГ – Смолян, а трета награда – книга и грамота получи Стефани Пашова от ГПЧЕ – Смолян.

На 27 февруари в залата на „Държавен архив” – Смолян директорът на регионалната здравна инспекция д-р Мими Кубатева  награди авторите на трите най-добри фотографии по темата.

«Тази година  РЗИ – Смолян реши  да провокира младите хора с настоящия фотоконкурс по повод 14 февруари, за да им даде възможност да изразят по свой творчески начин любовта и красотата в човешките взаимоотношения. Получихме общо 52 творби от 18 млади фотографи от Смолян, Доспат, Мадан и Рудозем. Изобилие от произведения на хора с мнение и вдъхновение!» – каза директорът на здравната инспекция д-р Мими Кубатева.

Тя благодари на всички, включили се в конкурса, както и на партньорите на инициативата - фотографите Сашо Сарандалиев и Ваня Томова и директорът на Държавен архив – Смолян Зоя Начева.

Фотографската експозиция на тема «...И още за любовта» ще може да се види от жителите и гостите на нашия град всеки делничен ден до 13 март в залата на Държавен архив – Смолян. 

.

 СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини