От х:

Днес в x:

Любовно гадание с коктейли

Изберете си един от тези коктейли. Този, който предпочетете – това сте вие – коктейл от емоции.

1 . Избралият първият коктейл търси в брака много повече отколкото в една мимолетна любовна връзка. Въпреки, че емоционалните му реакции са силни, контролът им е още по-силен, което голям плюс. Тоест, този човек се пали и гори в любовта, но не изгаря! Разкъсва се между изключителните си сексуални навици и необходимостта от сигурност.

2. Жената, избарала този коктейл дава вид на спокойна, студена и дори леко апатична, но това пък влудява мъжете при първа среща. Мъжете пък с това предпочитание са “скрити лимонки”, тихо и спокойно възпламеняват женското сърце. Чарът им е в тяхната непристъпност. Лошото е, че почти никога не показват привързаността си публично.

3. Този коктейл е на човек на страстите във всичките им форми. Може да напише книга за това как трябва да се върви, да се говори и да се поглежда, за да изкуши и привлече. Има енергия за трима и се отдава страстно във връзката си. Лошото е, че е много ревнуван!

4. Човекът, избрал този коктейл, може да изглежда нежен и безпомощен, но всъщност съвсем не е такъв. Винаги е упорит и последователн, знае точно от каква връзка се нуждае и не спира да работи за нея. Знае всичко за любовта без помощта на книги и филми, идва му отвътре. Чувствен е и привлича към себе си, но се осланя на своята интуиция при избора на потенциален партньор.

5. Ако жена е избрала този коктейл, то тя е много взискателна любовница и, ако някой не я задоволява, не изпитва вина, че поглежда другаде. Ако това е избор на мъж, то той е чаровник, елегантен и галантен. Лошото за неговата партньорка обаче е, че тя никога не е сигурна в неговата вярност.

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини