От х:

Днес в x:

Търсят заместник на Здравната инспекция за 900 лева

Настоящият зам.-директор на РЗИ Делчо Янев излиза в пенсия

Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Хасково обяви конкурс за заместник-директор. Настоящият титуляр д-р Делчо Янев излиза в пенсия, което налага на негово място да бъде избран наследник.

Мераклиите да работят в здравната служба могат да подават документи за участие в конкурса до 17 февруари. Те трябва да имат минимална степен магистър по медицина, призната медицинска специалност, 3 г. стаж след придобиване на специалността и квалификация по здравен мениджмънт. Опитът на ръководна длъжност е предимство за кандидатите. Конкурсът ще се проведе в сградата на РЗИ чрез решаване на тест и провеждане на интервю.

Кандидатите трябва да подадат редица документи – заявление за участие в конкурса, копие от официални документи за придобита образователна-квалификационна степен, за придобита специалност, за следдипломно обучение в системата на здравеопазването, за квалификация по здравен мениджмънт и други. Основната заплата за длъжността е 900 лв.

Списъците и всички съобщения във връзка с конкурса ще бъдат обявени на сайта на РЗИ Хасково и в сградата на службата на ул. „Патриарх Евтимий“ № 2, ет. 2.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини