От х:

Днес в x:

Марс и Венера - как мислят мъжете и жените

"Жената се тревожи за бъдещето, докато не си намери съпруг. Мъжът започва да се тревожи за бъдещето, когато си намери съпруга."

"Жената се омъжва с надеждата, че избраникът ѝ ще се промени, но той не се променя. Мъжът се жени с надеждата, че избраницата му няма да се промени, но тя се променя."

"Жените се обличат специално, когато трябва да отидат до магазина, да полеят цветята, да изхвърлят боклука, да вдигнат телефона, да четат книга, да вземат пощата. Мъжете се обличат специално за сватби и за погребения."

"Мъжът се събужда точно толкова хубав, колкото си е легнал. Жените някак си успяват да се променят през нощта."

Чували сме, чели сме, разказвали сме какви ли не хумористични забележки относно разликите между представителите на Марс и представителките на Венера. Ако трябва да бъдем честни, jenite харесваме както себе си, така и мъжете. Но пък нищо не ни пречи да се позабавляваме с тези картинки, които предизвикват хиляди усмивки из интернет.

Когато си избират шампоан, жените преценяват: ефективността, марка, миризма, какво прави с косата, съставки,  качество, дизайн, препоръки, количество, популярност... На мъжа е му необходимо само на опаковката да пише "шампоан"

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини