От х:

Днес в x:

Отстраняването на Бисеров – послание от Доган

Eдва ли 300 хиляди евро преводи са истинската причина за отстраняването на Христо Бисеров, заяви пред Нова тв бившият депутат от "Синята коалиция" Йордан Бакалов.

"Има нещо много по-дълбоко, което ще се разбере на по-късен етап", добави той.

По думите му това крайно решение на Бисеров за излизането му от политиката е послание към някого от страна на Доган.

Бакалов още веднъж изрази съмненията си, че тези 300 хиляди евро са "просто мъгла" за истинските неща около Христо Бисеров.

"Този сигнал е отпреди една година и е бил обработен от ДАНС. Предполагам, че е бил изпратен и в прокуратурата. Каква е констатацията на ДАНС, не мога да кажа", добави още той и попита защо този сигнал е седял една година в службите.

"На много хора от тази партия имунитетът е бил свален и то не за 300 хиляди, а за 3 милиона евро", коментира бившият син депутат и добави, че въпреки осъдителните им присъди никой не ги е отстранил от партията ДПС.

"Ако трябва да анализираме и държанието на Лютви Местан, то също е доста показателно. Първо той излезе пред журналистите и каза, че ще е "прекалено откровен". За един политик от неговия ранг това обръщение е доста съмнително. Второ – когато му зададоха въпроса няма ли да има благодарност към Бисеров, той заяви, че първо иска да чуе личните му мотиви. Лични мотиви и оставки не се коментират и той знае това много добре", аргументира се Йордан Бакалов. 

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини