От х:

Днес в x:

Д-р Милчев се върна на бял кон в ИАРА-Хасково

Д-р Милчо Милчев отново седна на шефския стол в ИАРА-Хасково

Д-р Милчо Милчев се върна като началник на ИАРА - Хасково по решение на съда. Темида отмени като неправомерна заповедта на бившия шеф на националната агенция по рибарство Драгомир Господинов, с която Милчев бе уволнен през март тази година. Днес той зае новото си старо работно място, а ИАРА ще му плати обезщетение от 6 работни заплати, плюс разноските по делото. Милчев се е отказал да съди някои от рибарите, които го обвиниха, че не лови бракониерите, а си го изкарва с актове на любителите. Именно след тяхна подписка, изпратена до София, местният началник на ИАРА бе сменен.

„Всичко продължава както си беше. Костадин Костадинов /неговият наследник на поста/ ще си изпълнява предишната длъжност като главен инспектор в Свиленград“, коментира за Haskovo.net Милчо Милчев. Той не пожела да отговори дали се чувства предаден от някого. По повод твърдението, че не е ловил достатъчно бракониери, Милчев нарече липсата на мрежари „добре свършена работа“.

Решението на съда автоматично отменя конкурса от лятото, с който Костадин Костадинов бе официално назначен като началник сектор на район Хасково. За Haskovo.net той анонсира, че няма нищо против да работи старата си работа.

В последният си работен ден като началник Костадинов закопча поредния мрежар. Това е млад мъж от Димитровград, който извършвал нерегламентиран риболов в язовира край село Голямо Асеново. Язовирът е арендаторски, но е бил без регистрация в ИАРА-Хасково и това е бил поводът за проверката. От водата е изкарана 50-метрова хрилна мрежа, но без риба в нея. Собственикът й си признал за деянието. Същата нощ местните инспектори са извършили внезапна проверка на яз. Ивайловград. Наложени са 7 акта на лица, извършвали нощен риболов. В Хасковско разрешен за такъв е само яз. Тракиец.

Г.Христов

Той бе отстранен след подписка на хасковските рибари през март
Костадин Костадинов се връща като главен инспектор в Свиленград
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Жи
    жижи
    6 -3
    08:46, 17 окт 2013
    Честито стара служба.сега е време тиа марши инспекторити да ги розчистиш щото там един работи а единиа става още по тъпппп а другиа триабва да тарси браконери в болницата.успех.
  • 2
    Pe
    pepo_1381992311
    5 -3
    09:43, 17 окт 2013
    chestito doktore sega se zaemi s inspektorite koito vzimaha ribata ot mrejite predi mesec ot trakiec stava vapros za valio i ivan pitai ako neznae6 predi6niqt nachalnik za6toto rabotata se potuli i nqma nikoi nakazan nadqvamse da opravi6 ne6tata v taq agenciq
  • 3
    Sa
    saxofonista-2002
    1 -6
    09:48, 17 окт 2013
    Toya Kostadinov pone vesnici da be6e 4el,za da ra... Виж коментара
  • 4
    Ol
    old TNT
    3 -4
    09:54, 17 окт 2013
    Хвала на Вас другарю Колев! Точно Вашите "другари" ни учеха, че чуждото е общото, а моето си е мое!
Последни новини