От х:

Днес в x:

Пришълци отвлекли мъж

Когато американецът Келвин Паркър е бил на 18 години, е бил отвлечен от извънземни. Те са го използвали за експерименти, съобщава The Huffington Post.

Той ловял риба заедно с приятеля си Чарлс Хикс, когато на небето се появило НЛО. Летящата чиния се приближила до него и от нея слязли няколко извънземни. Те имали сива кожа и ръце, като щипки на рак. Паркър предполага, че те са роботи. Той се превърнал в тяхна жертва. Пришълците го отвлекли на кораба си. Там те използвали уред подобен на летящо око за експерименти.

"Бях в съзнание, но не можех да мръдна. Въпросното око беше като лекар. Направи ми обстоен преглед на всички органи", уточнява 58-годишният мъж.

След експеримента, извънземните оставили Келвин на същото място, където ловял риба, и той изпил цяла бутилка с уиски, за да се възстанови. После отишъл в полицията, за да разкаже всичко, но никой не му повярвал.

Паркър решил да се срещне с журналисти едва сега, тъй като приятелят му Хикс, който починал скоро, го помолил да запазят историята в тайна, защото се страхувал да не ги преследват журналисти и ловци на извънземни.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини