От х:

Днес в x:

Фиат с десен волан се заби в тир, жена загина на място

Семейството бе в шок, трупът на жената е още в колата

Фиат с турски гастарбайтери се заби в тир с пловдивска регистрация, а жената на предната лява седалка  загина на място. Инцидентът стана малко преди 16 часа на Е-80 край Хасково на метри от разклона за Стамболийски.

Фиатът е с десен волан. Управлявал мъжът, до него била жената, а на задната седалка – трите деца. С изключение на жената, загинала на място, останалите от семейството са невредими, или поне така изглеждаха. Те бяха изпаднали в шок.

На място бяха пристигнали медици от Бърза помощ, полицаи и пожарникари, но всички безмълвно наблюдаваха трагедията на турската фамилия.

Шофьорът на тира също бе в стрес. Той е пътувал празен в посока Свиленград. Каза само, че фиатът се изнесъл в неговата лента да изпреварва, но понеже е с десен волан шофьорът късно е видял връхлитащия срещу него тир. Все пак ударът не е бил челен, фиатът е остъргал лявата страна на тежкия камион.

Това е поредната зверска катастрофа с турски гастарбайтери по Е-80 край Хасково. От няколко дни трафикът се е усилил, защото турските семействата след отпуската се прибират обратно в държавата, където работят.

Тодор Кръшков

Шофьорът на тира също бе в стрес

Мястото на удара в лявата страна на тира
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини