От х:

Днес в x:

Българският сериал "Фамилията" се завръща с втори сезон през есента на 2013 г.

Тази есен драматичната поредица "Фамилията" от създателите на едни от най-успешните проекти в новата история на българското телевизионно кино като "Стъклен дом", "Под прикритие" и "Революция Z: Секс, лъжи и музика" ще се завърне с нови епизоди. Персонажите на Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова, които работиха заедно и в "Стъклен дом", ще разкрият истинските си лица и ще изненадат с ролите си в заплетените сюжетни линии.

Във вторият сезон на "Фамилията" Борис Арнаудов ще даде публична заявка за влизането си в политиката. Тази крачка ще го направи почти неуязвим за враговете му (или поне за тези извън семейството).

По пътя към властта героят на Стефан Данаилов ще изиска подкрепата на близките си до степен, ограничаваща личните им свободи. А когато напрежението ескалира, узурпаторите ще излязат на повърхността.

Междувременно, с огромен риск за живота си Стефан Марков (Блатечки) ще избяга от собствения си капан благодарение на намесата на тайнствения си приятел. Постоянството ще му се отблагодари и в новите епизоди на "Фамилията" журналистът ще разкрие обстоятелствата около изчезването на голямата му любов (Радина Кърджилова).

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини