От х:

Днес в x:

Моника Белучи се развежда заради руски олигарх

Наскоро стана ясно, че една от най-красивите женив световния шоубизнес-Моника Белучи се развежда със съпруга си Венсан Касел след 14-годишен брак. Сега се оказва, че причината за раздялата не е охладняване на чувствата, а друг мъж. Името му е Телман Исмаилов и е руски олигарх, който преди това е имал отношения с Марая Кери и Дженифър Лопес, на която е платил рекордните 1,4 милиона долара уж само, за да му изпее ``Happy birhtday``.

Телман е собственик на един от най-големите мафиотски канали в Москва. Двамата с белучи се запознават през 2009 година, точно когато отношенията с мъжа й започват да се охлаждат. Тогава красавицата е ВИП гост на откриването на хотела на олигарха в Анталия, Турция. Другият специален посетител е тогавашния московски кмет Лужков, който обаче преди 3 години беше натирен от поста си и избяга в своя си хотел в Кицбюел, Австрия с жена си, Елена Батурина - най-богатата жена в Русия.

Като всеки уважаващ себе си олигарх има и футболен отбор - Беитар в Йерусалим. На неговите партита по света присъстват звезди от ранга на Том Джоунс, Шарън Стоун, Парис Хилтън и Ричард Гиър. Освен това той е по-възрастен от Моника - на 57 години.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини