От х:

Днес в x:

Голeми секси звездни дупета (видео)

Те са известни, секси и радват феновете с пищни форми. Техните здрави красиви дупета събират очите на мъжете и изтръгват по някоя завистлива въздишка от тийнеджърките.

Добре е когато природата е дала голям талант, но още по-добре е, когато той върви в пакет с нещо толкова разкошно отзад и разкошните му полюшвания, завъртания и други тресящи и потресаващи движения. Както и да е, Хауърд Стърн редовно нарича някоя знаменитост дебела. Красавиците със закръглени форми понякога се сърдят, понякога спорят с устатия водещ. Но в крайна сметка тези знойни задни части са много одумвани и класирани, и има защо.

Марая Кери сложи килограми заради раждането на близнаците. Това не и попречи да е секси и красива.

Ники Минаж на сцената на музикалните награди на Билбордв MGM Grand Garden Arena на 19 май 2013 г. в Лас Вегас, Невада. Танцува на Лил Уайн

Ники Минаж. Нейните килограми никой не смее да ги коментира. Съсредоточени са на две места - под и над нереално тънката й талия. Дупето на Ники Минаж е толкова магнeтично, че Риана го сграбчи на сцената на Мюзик Айдъл.

 

 

 

Дженифър Лопес е призната за секси, а най-секси и е дупето. За формата му се говори откак тя се появи на сцената преди повече от десетилетие. Е, а движенията му са обект на нестихващ интерес сред феновете.

Амбър Роуз споделя в мрежата изумително видео от нощта преди сватбата си. Очевидно дамата е горда да покаже потенциала на изумителното си дупе.

Ким Кардашиян. Изглежда това е дупе за милиони. Даже имаше слухове, че дупето на Ким е резултат от импланти. Секси? Фрапантно? Колко тежи? Състоянието на Ким се оценя на 35 милиона.
Бионсе. Автор на песни, певица, продуцент, моден дизайнер, модел и бизнес дама. Със забележителни извивки и състояние около 300 млн. долара. Даже килограмите й са секси
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини