От х:

Днес в x:

Не пропускайте! Тази събота от 21:00 по еТВ

Тази събота е стартът на обещаната поредица киновечери по еТВ. Всяка събота от 21:00 часа зрителите на канала ще получават щедра порция добро настроение като започнем с романтика и любов, преминем през музика и танци, плюс малко неочаквани обрати и комични ситуации.

В романтичната комедия "Привет Лондон" играе звездата на Боливуд Акшай Кумар. Партнира му красивата Катрин Каиф. Нейната герoиня е отраснaла в съвременен Лондон и изцяло е приела динамиката и стереотипите на космополитния град. Обаче се налага да загърби цялото си съвременно мислене и да се подчини на волята на баща си, когато става дума за избор на съпруг. А таткото и е харесал фермер от Пенждаб. Ролята се играе от Акшай Кумар.

Макар младата жена да не е съгласна с изискваното спазване на традицията, все пак двамата млади се срещат. Фермерът долита в Лондон и така започва поредица комични, а после и романтични ситуации. До развръзката минават цели два часа, в които двамата посещават и неговия роден Пенджаб, и в крайна сметка се влюбват. Филмът е от 2007 год., а саундтракът към него е доста популярен. За Акшай Кумар (в главната мъжка роля) има стотици коментари от рода на "Акшай Кумар е кралят на Боливуд".

Не пропускайте тази красива история, която ще ви развесели с комбинацията от индийска музика и традиция с лондонската атмосфера и шик:

Индийските киновечери по eTV  ще продължат, всяка събота от 21:00 часа, до края на август, през септември и октомври. Следващата събота, 17 август - Бучка захар (Cheeni kum)

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини