От х:

Днес в x:

Втора смяна на "Мисия Смолян 2013"- само в града

Управителят на "Титан Клинър" - клон Смолян Милена Лободова, отново лично се погрижи всички деца да получат тениски, шапки и ръкавици.

67 ученика започнаха работа във втората смяна на младежката инициатива "Мисия Смолян 2013". Те са разпределени в девет групи и в рамките на десет работни дни ще се трудят градът ни да стане по-чист и красив град.

За разлика от първа смяна, сега няма да има групи по селата, като отново студенти ще ръководят бригадите, а на всички участници са подсигурени тениски, шапки, ръкавици и необходимите инструменти за почистването.

Участниците преминаха и специализиран инструктаж за безопасност на работата в  4 –те часа работно време от 08.00 до 12.00 ч.   

 Заради прогнозите за сериозни жеги в страната е възможна корекция на работното време, а отговорниците са оборудвани  със специализирани пакети с медицински изделия за оказване на първа помощ, съобщиха от „Титан Клинър”.

"Мисия Смолян 2013" стартира на 15 юли, като ще продължи до 23 август.

В инициативата се включват младежи от 15 до 18 годишна възраст. В първа смяна, която се включиха над 300 подрастващи приключи в петък, като се очаква до дни да бъде направена равносметка на свършеното от тях. Трета смяна ще започне на 12 август. 

„Мисия Смолян 2013” се организира от община Смолян и почистващата фирма „Титан Клинър”.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини