От х:

Днес в x:

Караници и сдобряване според зодиакалния знак

Никой не обича скандалите и кавгите, но на всеки се е случвало да попадне в такава неприятна ситуация. Всеки от нас приема скандалите по различен начин – има изключително чувствителни и раними хора, които дълго време след караницата преживяват случилото се.

Има и такива, които забравят за скандала десет минути, след като той е приключил. Истината е, че никой не обича да е скаран с любимия си човек, но при някои хора инатът и желанието за правда, мисълта, че тяхната гледна точка винаги е правилна, не им дава мира да се помирят с другия.

Овен

Овните, например, доста лесно се палят. Те са пословични с тяхната способност да създават скандали, но хубавото е, че им минава сравнително лесно и бързо.

Най-лесният начин да се сдобрите с Овен е да започнете да му говорите сякаш нищо не се е случило. Вероятно ще се държи хладно и резервирано към вас, но ако му предложите нещо интересно ще грабнете вниманието му.

Важно е да сте ентусиазирани и в гласът ви да се чувства желание, това със сигурност ще бъде усетено от Овена и ще му даде възможност по-бързо да забрави за скандала. Особено важно е да не оставяте нещата така, докато му мине, тоест най-добрият вариант е да не му давате възможност да се сърди много дълго.

В противен случай рискувате в бурния живот на Овена да се случат други събития, които по някакъв начин да изместят проблема и той да остане по-дълго във времето.

Всичко това в никакъв случай не означава, че Овенът не може да се извинява, дори напротив. Съвсем не му е чужда първата крачка към стоплянето на отношенията. Ако усетите подобен опит най-добре е да приемете думите без да си придавате излишна важност. Овните може и да не се сърдят дълго, но ако ги отхвърлите сериозно ще ги нараните.

Най-добре приемете радушно извинението, което ви поднася и повече не се ровете в спора или причините за него, защото това ще завихри нов скандал. Приемете, че всеки прави грешки, но не напомняйте на другия постоянно какви са неговите, бил той Овен или някаква друга зодия.

Телец

Представителите на различните знаци на зодиака реагират по различен начин както при спорове и караници, така и при последващото сдобряване. Телецът например, трудно може да се ядоса сериозно. Трябват много усилия, за да се разгневи представителят на този знак на зодиака. В отговор на десетки капризи и обиди от страна на друг човек Телецът ще запази спокойствие и ще се опита да направи всичко, за да не се стига до открит конфликт.

Той ще се опита да угоди на всеки, стига да не се налага да се престарава и да прави нещо, което не иска. Но когато най-накрая Телецът се разгневи, околните ще съжаляват горчиво, че са го ядосали.

Ядосаният Телец може да се успокои много трудно. Той направо излиза извън кожата си, когато се е ядосал прекалено силно и може дори да се опита да нарани някого.

В момент, в който Телецът е ядосан, той е готов завинаги да скъса отношенията си дори със свои близки приятели. Когато е разгневен, Телецът трудно може да бъде вразумен.

В такъв момент той не иска да говори с никого и не е склонен да изслуша дори най-разумните аргументи. Телецът не е отмъстителен, но е злопаметен и затова е много трудно човек да успее да върне изгубеното доверие на представителите на този знак.

Конфликтът с Телец може да продължи доста дълго. В конфликтни ситуации Телецът предпочита да се усамоти и не иска да говори с никого, затова преговорите са много трудни.

Но представителите на този знак помнят не само лошото, но също така и доброто, затова могат и да простят.

Телецът може да се съгласи да се сдобри с някого, с който е скаран, ако му се направи неустоимо предложение, което той да не може да откаже.

За да се сдобри човек с Телец, трябва да има дипломатични умения и да може да използва ласкателството. Комплиментите са добър подход, който размеква бързо представителите на този знак.

Телецът ще склони да се сдобри и ако много пъти бъде помолен за това, за да се почуства достатъчно важен. Тогава най-вероятно бързо ще склони да вземе решение в полза на сдобряването.

Близнаци

Родените под знака на Близнаците са доста различни от останалите знаци на зодиака не само по принцип, а и конкретно при скаране, както и при сдобряването.

Родените под знака на Близнаци са подвластни на настроенията си, които често се променят без да има основателни причини за това. Те винаги се ръководят от моментното си настроение. Много лесно можете да изкарате извън нерви родения под знака на Близнаците.

Близнаците са много честолюбиви и убедени в собственото си надмощие над останалите, затова лесно могат да бъдат жегнати на тази тема. Това много бързо може да ги накара да избухнат. Избухливи са и при караници могат да кажат какво ли не. Те са прекалено многословни по време на скандали и не могат да спрат да говорят.

Те обичат да повишават глас и да се държат при скандал така, все едно ще ви атакуват физически, и понякога дори са способни да го направят, без да мислят за последствията. Често те използват груба сила и след това не съжаляват за причинените травми, ако се стигне дотам.

Когато се карате с Близнаци, представителят на тази зодия постоянно ще ви напомня, че е по-умен от вас и че трябва да го слушате, за да не се стига до скандали. По време на спорове и караници най-страшното за Близнаците е опонентът им да мълчи – това може да предизвика силен нервен срив при Близнаците.

Ако искате бързо да приключите караницата с Близнаци, не мълчете и със спокоен глас представете своите аргумент. Близнаците са хора на моментните решения, лесно им минава и те бързо се палят, но и бързо изстиват.

След като изпуснат парата и ви засипят с всевъзможни обиди, родените под знака на Близнаците ще поискат да ви прегърнат и отново да сте приятели.

С Близнаци трябва да се сдобрявате възможно най-бързо. Те са динамични личности и животът им е толкова интензивен, че те не могат да зациклят върху една дребна караница с вас.

Колкото по-дружелюбно и весело се държите с представители на зодия Близнаци след скарването с тях, толкова по-бързо те ще склонят да контактуват с вас отново като близки приятели.

Рак

Родените под знака на Рака са много чувствителни, при конфликт с тях е много лесно да бъдат засегнати. Но когато са уверени в правотата си, представителите на този зодиакален знак могат да бъдат много опасни и дори непредвидими.

При конфликтна ситуация Ракът е готов да атакува с всички възможни методи, само и само да постигне целта си. Той може да пусне няколко сълзи, може да говори с огорчен тон, но може също така и да избухне и към вас да полетят множество тежки предмети, които са му били подръка в момента.

Когато на Рака му падне пердето, той изобщо не мисли за това, което прави и какво би могъл да причина на човека, с когото се кара. Когато гневът му отмине, той ще се ужаси от това, което е направил или казал.

При караница Ракът може да каже неща, за които после ще съжалява, но в момента на скандала за него най-важното е да излезе победител. Има много добра памет и дори да е контактувал преди скандала малко с вас, ще знае какво е в състояние да ви засегне най-силно.

Ако отношенията ви с родения под знака на Рака човек са приятелски, бъдете готови за това, че Ракът изобщо няма да ви пощади. Същото се отнася и ако отношенията ви са любовни. След отминаването на скандала обаче Ракът е изпълнен с чувство на вина, което силно го измъчва. Той е готов да иска от вас прошка и дори е склонен да плаче и да ви моли, докато се сдобрите окончателно.

Когато Ракът е осъзнал, че ви е засегнал по време на караницата, той ще се измъчва от угризения и десетки пъти ще ви пита дали още му се сърдите. След като конфликтната ситуация вече е минало, за Рака е важно да се сдобрите колкото се може по-бързо. Но това става само ако роденият под знака на Рака наистина държи много на вас. В противен случай с приключването на конфликта не е сложен край на гнева на Рака. Той е в състояние да използва и подли ходове, за да ви нарани, когато изобщо вече не го очаквате.

За да се сдобрите бързо с родения под знака на Рак, използвайте скръбно изражение на лицето и много сълзи – това е нещо, което Ракът не може да понесе.

Лъв

Когато е ядосан, Лъвът е в състояние да направи неща, които никога не би направил, ако е спокоен. Гневът му е направо изпепеляващ, той иска буквално да унищожи този, с когото се кара и да го накара да страда силно.

Когато се кара с някого, гласът на Лъва достига до максималните децибели, на които представителят на този царствен знак е способен. Той е в състояние да крещи, докато не рухне от умора.

Основната цел на Лъва при караница е да унижи колкото се може повече опонента си. Той ползва непозволени средства, за да постигне целта си. За да уязви противника си при скарване, Лъвът може да извади на бял свят тайни, които са му доверени преди това, както и да каже неща, за които е трябвало да мълчи.

Дори да обича силно човека, с когото се кара, Лъвът няма да го пощади и ще го засегне по най-болното място. При караници Лъвът нанася и удари, които могат силно да наранят психиката на опонента.

Като истински благородник Лъвът не е злопаметен и лесно можете да се сдобрите с него, освен ако не сте засегнали честта му, която е най-чувствителната струна на представителите на този знак.

При сдобряване царственият Лъв няма да стигне до изясняване на причините за вашето скарване, но също така няма и да признае, че той не е бил прав. Просто ще се държи така, все едно нищо не се е случило, без да се стига до изясняване на отношенията и на това защо всъщност се е стигнало до караница.

Лъвът никога няма да вземе инициативата за сдобряването, това трябва да направите вие, дори Лъвът да е наясно, че той е виновен. Той няма да се обади пръв, а ще пази мълчание в продължение на месеци.

Ако искате да се сдобрите с представител на зодия Лъв, трябва да поемете вие инициативата. При това трябва да се държите така, все едно че го молите да ви прости, без да сте виновни за нищо.

За Лъва е въпрос на чест да се почувства господар на положението. Лесно може да се сдобрите с него, ако използвате комплименти, на които представителите на зодия Лъв не могат да устоят.

Дева

При караници Девата реагира много бурно и емоционално. Въпреки че представителите на този зодиакален знак изглеждат сдържани, при спор или караница се разгорещяват много.

Когато са ядосани, представителите на този зодиакален знак могат да викат силно, да чупят и да хвърлят всякакви предмети, които им попаднат, за да излеят гнева си изцяло. Но такива са реакциите при караница само на Дева, която не е убедена в своята правота – това е компенсаторна реакция от нейна страна. Ако Девата е убедена в това, че е права, тя ще действа на нервите на опонента си с тих глас и постоянно повтаряне на аргументите.

Това може да продължи много дълго, докато опонентът не се предаде поради една или друга причина - заради липса на аргументи от негова страна или просто за да спре караницата.

Ако обаче Девата изгуби вяра в собствените си сили по време на караницата, тя се затваря в черупката си и нищо не е в състояние да я изкара от нея.

В такива случаи представителите на този знак млъкват и започват само да гледат опонента си. Дори най-високите децибели не са в състояние да ги извадят от тази тяхна мълчалива затвореност.

Като цяло Девата трудно може да провокира конфликт, това е много спокоен и миролюбив зодиакален знак. Затова след като конфликтът е приключил, Девата се опитва да направи крачка към сдобряването.

Оставете я да поеме инициативата за сдобряването, защото ако инициативата за това е във ваши ръце, Девата ще се усъмни, че има нещо гнило в цялата работа. Внимателни и подозрителни, понякога до болезненост, затова ще си помислят, че се опитвате да им причините някаква вреда, като искате да се сдобрите след скандала.

След като караницата е отминала, Девата отново ще иска да сте в добри отношения, защото представителите на този знак просто не обичат конфликтните ситуации.

За тях е най-важна хармонията в отношенията между хората и те се опитват с всички сили да я постигнат. Девата трудно ще се реши да обиди някой открито, освен ако не се почувства засегната на тема чест.

Везни

При конфликт Везните са склонни към това да викат много по човека, с когото се карат. Те изричат думи, за които след това съжаляват, но когато са ядосани, изобщо не се замислят над това, какво казват. Но веднага след като поизстинат от гнева си, Везните са склонни да изпитат чувство на вина за думите, които са изрекли, за да наранят опонента си.

Везните често сами провокират скандали, защото често се изнервят от най-малките прояви на действия, които според тях не са в съответствие с техните разбирания. Не са отмъстителни, но са много злопаметни. Те могат да си спомнят за предишни сблъсъци дълго време и при пореден скандал започват да припомнят какво точно сте им казали, когато сте се карали, и как са се почувствали тогава.

Дори това е достатъчно, за да ги вбеси и да ги изкара извън нерви. Ако направите нещо, което според Везните не съответства на техните идеали, те веднага ще реагират бурно.

В конфликтите представителите на този зодиакален знак се дразнят, ако опонентът им представя солидни аргументи, това буквално ги вбесява за секунди. Те са свикнали да побеждават както в спорове, така и в караници. Когато това не се случва, Везните се ядосват много. Ако някой им припомни факт, който не е приятен, Везните излизат извън кожата си. Те не обичат да имат чувство за вина и ако някой ги подсети за ситуация, в която са били виновни за нещо наистина сериозно, те няма да му простят това никога.

При скандал реагират много бурно, но след това много бързо им минава. Буквално няколко минути след сериозната караница те са в състояние да се усмихват на опонента си и да беседват с него като най-добри приятели. Но ако караницата е засегнала дълбоко представителя на този зодиакален знак, той няма да иска да се сдобри бързо с човека, с когото се е карал.

Затова е добре след скандал с човек от зодия Везни вие да сте инициатор на сдобряването. Това много ще зарадва Везните, тъй като представителите на този знак не обичат да са в конфликтни отношения с никого.

Скорпион

При конфликт родените под знака на Скорпиона няма да покажат колко много ги засяга това, което чуват. Те ще запазят хладнокръвие и после ще страдат в самота. Но в момента на караницата те няма да покажат никакви изблици на чувства. При конфликт Скорпионът е един от най-опасните противници.

Скорпионът е достатъчно интелигентен и в същото време уверен в собствените си сили, за да нанесе фронтален удар на опонента си. Присъствието на други хора изобщо не би го притеснило, дори ще се почувства по-добре, ако може да нанесе удар върху съперника си пред публика.

Докато се кара, Скорпионът запазва самообладание и може дори да се усмихва, колкото и да се ядосва вътрешно. На него му доставя удоволствие да усеща, че той владее положението и ще излезе победител от конфликтната ситуация. Трябва да се почувства много силно засегнат, за да избухне и да изгуби желязното си самообладание при конфликти. Това може да бъде предизвикано само от предателство от страна на много близки хора, на които Скорпионът преди това е вярвал безрезервно. Предателството от тяхна страна може да причини пълна загуба на самоконтрол на Скорпиона. Единствено тогава той може да повиши тон и дори да се развика.

Непредвидимият характер и поведение на Скорпиона го правят много сложен за побеждаване при спор и караници.Този зодиакален знак е прекалено честолюбив, затова при конфликт не очаквайте от него да се опита да се сдобрява с вас. Дори да страда, Скорпионът няма да поеме инициативата за сдобряването сам, а ще чака молба за това от ваша страна. Когато го помолят, Скорпионът е толкова благороден, че просто не може да откаже.

Затова помирението ви е в кърпа вързано, ако сте близки приятели с човека, роден под този знак.

Но ако отношенията ви не са толкова близки, Скорпионът може само привидно да ви прости, но иначе завинаги да запази презрението си към вас, тъй като омраза той не е в състояние да изпитва дълго.Тогава нямате никакъв шанс да имате нещо общо отново с този човек.

Стрелец

Стрелецът обича конфликтите, за него те са възможност да докаже пред самия себе си, че е прав във всяко едно отношение. Затова често се случва така, четойчно той е в основата на конфликтната ситуация.

При караница Стрелецът ще вика много, ще се нахвърля върху вас и ще направи всичко възможно, за да рухнете психически и да се откажете от аргументите си. Често опонентите му се признават за победени в караницата с него, само и само за да запазят добрите си отношения с представителя на този зодиакален знак. В противен случай би трябвало да се скарат с него завинаги.

Стрелецът проявява голяма жестокост при конфликт, той е склонен към силни обиди. И в същото време постоянно ще ви внушава, че вие сте наранили дълбоко чувствата му и ще ви кара да изпитвате чувство на вина.

При скандал се опитва да въвлече в караницата и други хора, които често просто са свидетели на неговия сблъсък с опонента му. Стрелецът е в състояние да каже много глупости при конфликтна ситуация и след това категорично да отрича, че някога ви е обиждал по подобен начин. Склонен е към силните крясъци и заплахи за физическа саморазправа. Той може дори да се опита да реши конфликта с помощта на юмруците си или може да ви уцели с нещо, което му е подръка.

Въпреки че дълбоко ще се разкайва за всичко, което е казал или направил по време на караницата, след това Стрелецът ще се прави, че нищо не се е случило. Напълно нормално е за родените под знака на Стрелеца след бурни скандали да ви предложат да отидете да се почерпите някъде и то с тон, който изобщо не подсказва, че сте се карали преди малко. Стрелецът не е злопаметен и лесно прощава дори силни обиди, които са му нанесли при караница. Той лесно избухва, но и много лесно забравя за скандала.

Затова дори не е необходимо да се сдобрявате със Стрелец, той ще се държи така, все едно нищо не се е случило. Но една приятелска прегръдка ще му дойде добре. А ако се е карал с любимия си човек, целувките ще свършат работа за бързото сдобряване.

Козирог

При конфликт родените под знака на Козирог не викат, не хвърлят предмети и не жестикулират отчаяно в опит да направят по-силно впечатление на опонента си. При конфликт представителите на този зодиакален знак се държат като че ли са направени от лед. Те не избухват, не казват нито една излишна дума.

Козирогът ще запази студеното изражение на лицето си по време на целия конфликт, колкото и да се проточи. При караница той дори е способен на сарказъм, защото запазва самообладание и не стига дотам, че да крещи по човека, с когото се кара. За съжаление той не само помни обидите, които са му нанесени по време на спора или караницата, но също така е и много злопаметен. В състояние е да си отмъсти на човека, който го е обидил, дори да са минали месеци от момента на скарването им. Козирогът затаява обидата дълбоко в себе си и търси удобен случай за изтънчено отмъщение. При това той не иска жертвата му да разбере откъде й е бил нанесен ударът. Но всичко това произлиза от факта, че Козирогът е дълбоко раним и много чувствителен, затова се опитва да се предпази от собствената си мекушавост.

За Козирог всяко скарване с човек, когото е смятал за приятел, е истинско предателство. След като някой не е съгласен с неговото мнение, Козирогът се чувства лично засегнат. Точно това в повечето случаи е основата на конфликта с този зодиакален знак.

Не е добре да се карате с Козирог, защото човек от този зодиакален знак може да се престори, че ви е простил, за да може след това спокойно да крои планове как да ви отмъсти. И ще го направи така, че наистина да ви заболи.

Козирогът никога сам не иска да се сдобрява. Той очаква да бъде молен дълго и продължително за прошка, дори човекът срещу него изобщо да не е виновен за скарването. За Козирога е важно човекът срещу него да му каже, че той е виновен, а Козирогът е постъпил правилно. Признаването на вината, дори несъществуваща, е истинска музика за ушите на Козирога.

Но за да се сдобрите с Козирог, трябва да имате много търпение, тъй като представителите на този зодиакален знак никога не се сдобряват веднага, след като им е поискана прошка.

Водолей

Водолеят е много независим и непредсказуем и често пъти дори невъздържан знак. Неговата уникалност и чудатост не могат да се отрекат. Във всички области и по всякакви въпроси, той си има своята гледна точка и своята представа за живота. Обича да има мнение за различни области и най-често неговото мнение е доста по-различно от тези на останалите. Понякога се пали доста лесно – обикновено това са периоди, когато са му се събрали много ангажименти на куп или когато емоционално се чувства изморен. Именно в този период Водолеят може да завихри завиден скандал и да се скара с вас или така да ви изнерви, че вие сами да предизвикате скандал.

Най-често Водолей казва изключително много неща в яда си, често и думи, които след няколко минути вероятно вече няма да помни, а дори да ги помни – ще съжалява, че ги е казал. Не можем да наречем Водолеят особено злопаметен.

Обикновено трудно забравя, ако някой го предаде и накърни достойнството му, но пък не е отмъстителен. По някакъв начин успява да се запази над тези неща.

Караницата с Водолей може да бъде кратка или изключително продължителна. Като цяло можете бързо и лесно да се помирите с Водолея, но понякога това може да отнеме и време. Всичко зависи от това в какъв период сте го хванали. Много приятно впечатление ще му направите ако подходите първи към сдобряването и му кажете, че съжалявате. Дори това ще е достатъчно да ви прости. Няма особено значение какво сте казали, така както той казва в яда си неща, които не мисли и забравя веднага след това, приема и че при другите се случва по същия начин.

Най-добре е да не го поставяте в ситуация, в която обсъждате вашите отношения дълго и задълбочено. Такава ситуация по скоро ще го накара да се почувства неудобно, отколкото да помогне да си изгладите отношенията.

След „извинявай” нещата за Водолея коренно са се променили и не е необходимо да се връщате отново на темата. Най-добре би било, ако започнете да си обсъждате друг вид теми, такива които са в кръвта на Водолея, а не обикновен разговори за отношенията по между ви.

Риби

При спорове и караници хората, родени под знака на Рибите, се държат прекалено емоционално. Те са склонни към бурни скандали, придружени с много сълзи. В момент, когато са ядосани, родените под знака на Рибите са в състояние да кажат много неща, които не мислят, само и само за да наранят човека срещу тях.

Когато се карат с някого, родените под знака на Рибите изваждат спомени за предишни критични моменти със същия човек и се разпалват още повече, което ги кара да стават направо неудържими.

Кротките по принцип Риби в момент на скандал са способни да хвърлят предмети, дори такива, които са ценни за тях, а след това часове наред да плачат над счупените си любими вещи.

Когато се карат с някого, Рибите са напълно в състояние да се опитат да го нападнат физически, тъй като буквално им пада пердето и не знаят какво вършат. След това обикновено съжаляват и се чувстват виновни за всичко, което са казали или направили по време на караницата.

С Рибите е много лесно да се сдобриш. Те са с мек характер и е лесно да ги трогнеш, особено ако знаеш коя им е тънката струна в душата. Достатъчно е човек да помоли кротко за прошка или да каже колко съжалява и роденият под знака на Рибите му е простил всичко, независимо колко силно го е наранил преди това.

Рибите са в състояние да простят и без никой да ги моли за това. Често те винят за караницата не другия човек, а самите себе си и се опитват да намерят грешки в собственото си поведение.

Когато човек поиска някой, роден под знака на Рибите, да се държи с него както преди, достатъчно е да му напомни за доброто старо време, да го прегърне и да му обещае, че ще са приятели завинаги. Рибите са доста наивни и вярват безрезервно на хората, които ценят.

Когато някой, скаран с човек от зодия Риби, иска да се сдобри бързо с него, трябва да знае, че нещо, което Рибите не могат да понесат, е чуждото страдание. Сълзите и тъжният поглед ги размекват за секунди и те са готови да простят и най-голямото предателство спрямо тях.

sanovnik.bg

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Pa
    Pat
    0 0
    10:37, 26 мар 2019
    Историята на истинския живот на Пат Нелсън.

    Казвам се Пат Нелсън, живея в Полша. Искам да споделя моята истинска житейска история тук, за да се присъедините към мен, благодаря на великия човек, който донесе щастие в живота ми, съпругът ми ме остави преди 9 години. по цял свят, за да го върне, аз бях излъгана много пъти от фалшиви хора, миналия месец видях реклама онлайн от една дама от Германия, споделяща името на д-р Огунделе, тя каза, че е велик заклинател, който връща загубена любов и възстановяване на връзката, както и решение на всеки проблем, бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели ми каза, че ще върне съпруга ми, който ме напусна преди 9 години само за 24 часа. го чакаше да го види, след като работата му се върна само за 24 часа, както каза, казах му, че ще споделя името му в интернет и дори на радиостанцията, затова споделям името му за хора, които нужда от помощ, за да се свържете с него, ако имате някакъв вид въпроси на връзката, свържете се с това Уверявам ви, че д-р Огунделе ще донесе решение и щастие на връзките ви, защото той ми направи само за 24 часа. Тук са неговите данни за контакт с тези, които искат да се свържат с него. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Всеки, който иска да се свърже с него или му благодари за помощта ми, трябва да използва информацията за контакт, която съм предоставил тук, този човек е реален и мощен.
  • 2
    An
    Angelova
    0 0
    05:16, 2 юли 2019
    Казвам се Ангелова, аз съм от Австрия, искам да разкажа на света как получих помощ от този велик заклинател, който ме заклина да върна съпруга ми и заклинанието ми да бъда повишено в моя офис, а днес аз щастлив съм със съпруга си и животът ми е страхотен, съпругът ми е заминал преди 11 години и е бил с друга жена, докато страдах от самота, колко болезнено. Моите братя и сестри там ви съветвам да поправите живота си и да имате добър дом, отколкото да страдате в мълчание, сега съм мениджър на собствената си компания днес заради д-р Огундели, получих данните му за контакт от друга жена, която беше споделяйки и нейните показания, казах на д-р Огундели, че ще споделя добрата си работа в интернет, за да каже на света, затова правя това сега. Той донесе на съпруга ми, който напусна за 11 години за по-малко от 24 часа, той е 100% реален и честен. Така че, ако някой от вас се нуждае от помощ от какъвто и да е вид, за да спаси брака ви и да внесе решение на вашата връзка, аз вярвам и знам, че д-р Огунделе може да ви помогне 100% да го решите и да бъдете щастливи отново като мен. Свържете се с него на WhatsApp / Viber Чат: +27638836445. имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com.
  • 3
    Ri
    Rita Berry
    0 0
    19:32, 4 сеп 2020
    Мощни магазини:
    споделя този свидетелство на всички, които страдат в отношенията си, брака или личния живот, защото има решение. Имената ми е рита бери, мъжът ми остави ме и нашите 2 деца за друга жена за 3 години. Опитах се силно само за децата ми, но не мога да контролирам болките, които мъчат сърцето ми. Бях наранен и объркан, нуждаех се от помощ, така че направих проучване в интернет и попаднах във форум, където видях добрата работа на Dr. Свързах се с него и ми изликна мая, за да моята изненада след 24 часа, мъжът ми се връща в дома и моля за моя проща, д-р огунделе е мощен човек и маслото ми е беззародно съветете се с неговорно да се свържете с чета на whatsapp или viber: +27638836445. Д-р огунделе е истински, благодаря ми, че ми помогне.
  • 4
    Ma
    Mayer
    0 0
    02:02, 17 ное 2020
    Поздрави на всички, които четат това свидетелство. Казвам се Майер. Бях отхвърлен от съпруга ми след седем (7) години брак, само защото друга жена имаше магия, за да го манипулира. Един ден, когато четях през интернет, видях няколко свидетелства, споделени от различни хора, разказващи за д-р Огунделе, мощен заклинател на заклинания, как той им помага при техните взаимоотношения, затова се свързах с д-р Огунделе в неговия WhatsApp: +27638836445. Той ми каза да не се притеснявам, че съпругът ми ще се върне при мен след 24 часа, точно след работата си, съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, какво голямо чудо направи д-р Огунделе, радвам се да го оставя всички знаете, че този заклинател има силата да върне влюбените и да реши други проблеми в отношенията. Заради него сега съм доволна от съпруга си, благодарение на д-р Огунделе. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него на неговия WhatsApp: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com
  • 5
    Li
    Lisa
    0 0
    08:58, 21 дек 2020
    Казвам се Лиза Бари, искам да засвидетелствам пред широката общественост как връзката ми беше възстановена от великия заклинател, който някога съм имал предвид, наречен д-р Огунделе, след като д-р Огунделе заклина да върне съпруга ми в рамките на 24 часа бившия ми -съпругът ми се обади и поиска моята прошка. Сега отново сме щастливи заедно като любовници и семейство. Всичко благодарение на д-р Огунделе, който направи любовна магия за мен, за да се върне съпругът ми у дома. Ще продължа да споделям това, докато всички видят моето свидетелство, защото този човек е мощен и истински. Можете да се свържете с д-р Ogundele на Viber или WhatsApp Chat: +27638836445.
  • 6
    Mi
    Mike Travis
    0 0
    16:08, 27 дек 2020
    Аз съм Майк Травис, искам да споделя новината за това как бракът ми беше възстановен от великия заклинател на име Д-р Огунделе, след неговото заклинание, направено 24 часа по-късно, жена ми ме извика по телефона с молба за прошка и това чудо се случи точно след 24 часа след работата на д-р Огунделе. Съпругата ми се прибра у дома благодарение на д-р Ogundele за добрата му работа, ето съвет към всеки, който чете това сега, ако имате някакъв проблем, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. имейл: ogundeletempleofsolution(at)gmail.com. Той има всички решения на всеки проблем.
    • An
      Ani
      0 0
      08:37, 16 юни 2021
      Пиша тази статия, за да благодаря на Dr.Sago за мощно заклинание. Казвам се Ани, аз съм от Сърбия, д-р Саго, който наскоро ми помогна да върна бивш любовник, който ме остави за друга жена без причина през последните 8 години. След като видях онлайн съобщение от Джена от САЩ за това как д-р Саго й помага да събере брака си, аз също реших да се обърна към него за помощ, защото нямах друг избор, освен да си върна любимия човек и щастието. За моя най-голяма изненада, любимият ми се върна у дома на колене, за да намери място в сърцето си, за да му прости, аз бях истински зашеметен и шокиран, когато любимият ми коленичи в молитва за прошка и че ще го приема. Силно ми липсват изрази и не знам колко да ви предам своята благодарност, д-р Саго. Ти си Бог, изпратен да възстанови прекъсната връзка, а сега съм весела жена. неговите данни за контакт са; spellspecialistcaster937@gmail.com
Последни новини