От х:

Днес в x:

Най-щуравите сутиени (снимки)

Това не са просто сутиени. Специалните ефекти са задължителни за тези арт гърди.

Нямате съмнение, нали, че гърдите са най-значимата част от женското тяло? Значението им е оценено от всички - като започнем от пеленачетата, тийнейджърите от квартала, колегите и колежките в офиса, та до ... цяла една индустрия със силикон. От Венера Милоска до Мадона.

Историческият принос на Мадона е съществен. В далечната 1980-90 година тя първа слага тези островърхи конуси, създадени специално за нея от Жан Пол Готие.

Изглежда Мадона никога няма да изневери на аргесивния сутиен, с който провокира света в началото на кариерата си.

След като много години щръкналите конуси на Мадона останаха абсолютен фаворит в света на сутините като сценично облекло, най-накрая се появи Лейди Гага. Нейните сутиени са цяла епоха и едни гърди напред. Страхотен принос! Не само са щръкнали войнствено, ами направо стрелят. Сутиен с автомати - 2 броя, по един на всяка цица, сутиен - фарове, и още един, който е цяло пиротехническо шоу. Май вече е постигнат пределът на визуализациите, които показват колко, ама колко са силни, експлозивни и прострелващи едни женски гърди.

И тогава настъпва следващия поврат в изкуството да носиш сутиен. Ники Минаж няма нужда от каквото и да е, стърчащо по гърдите. Все пак като възпитано момиче, тя отдава почит на Мадона с един конусовиден сутиен (ако трябва да бъдем точни, нейният е пирамида и то доста по-островърха). Но постига много, много повече -  появява се с хипнотичен сутиен, обсипани с какво ли не сутиени, но най-вече нейният принос е сутиенът, с който изобщо не личи че има сутиен. 

И накрая се стига дотам, че след такива качествени скокове в историята на щуравите сутиени, настъпват количествените промени - появяват се масово, достъпни за най-широка публика немислими доскоро неща. Неща, я. Как по-точно да наричаме сутиен с плаващи в него рибки? Тези цъфнали кактуси, и те са сутиен.

След Лейди Гага и Ники Минаж с трибют на Мадона
Ники Минаж със сутиен. Ако щете вярвайте
Хипнотичния кенди сутиен на Ники Минаж

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини