От х:

Днес в x:

Тежка катастрофа, ТИР помете 4 автомобила

Тежка катастрофа затвори Е 79 в Кресненското дефиле преди около час. ТИР пътуващ в посока Благоевград, помля 4 леки автомобила в района на първия тунел.

С две линейки бяха докарани, 5-има от катастрофата в Спешен център Благоевград, 2-ма мъже и 3 жени са ранените до момента, преди минути пристигна и трета линейка, която да докара още един тежко ранен мъж на 60 години, който издъхна от травмите си.

В спешен център Благоевград ситуацията бе страшна, окървавените ранени след светкавичен преглед трябваше да бъдат прегледани на рентген, обаче асансьора не работеше, което изнерви лекари и пострадали. Млад мъж със счупена капачка бе единствения адекватен от катастрофата. Никой не казваше какво се е случило. Младо момиче плачеше над ранения си приятел. Според полицията виновник за произшествието е шофьорът на ТИР-а. Две от ранените жени са в изключително тежко състояние, в безсъзнание е и мъж. Според първоначалната информация, голяма част от пострадалите са от Сандански.

60-годишен американски гражданин е загинал след зверската катастрофа край Симитли. По последни данни от Спешния център в Благоевград, още петима от ранените са американци. Засега общия брой на ранените е 6-ма и един загинал. С леки травми са още две жени. Тяхното състояние не е тревожно като на останалите, казаха лекари. Полицията все още изяснява точните причини за кървавия инцидент.

Източник: http://www.struma.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини