От х:

Днес в x:

С какво ни дразнят гаджетата ни?

Обичаме жените. Много. Обичаме телата и усмивките им. Обичаме да гледаме как танцуват, как ходят, красотата, която добавят в ежедневието ни. Обичаме жените, които обаче не спират да ни дразнят и да ни влудяват непрекъснато, навсякъде, всеки ден, всеки час. Ето десет неща, от които просто се побъркваме.

Ядат ни от храната

Да, това е дребно нещо, но не и незначително. Да кажем, че сте излезли на вечеря и е дошло времето за десерта. Избирате си нещо мега яко, а приятелката ви не иска нищо, защото, разбира се, ѝ е тежко. Но всички знаем какво следва. Тъй като най-вероятно сервитьорът ще донесе прибори и за мацката, ще успеете да хапнете само половината от това, което сте си поръчали.

Винаги закъсняват

Добре де, не всички, но тук говорим обобщено. Колкото е по-важно да не се закъснее, толкова е по-вероятно приятелката ни да закъснее. Кино, театър, резервация за ресторант, излитане на самолет - тя ще закъснее.

Използват секса като оръжие

Забелязали ли сте следното нещо - когато жената е щастлива или сте направили нещо хубаво за нея, има секс. Когато обаче дори лекичко сте я издразнили, няма секс, "боли ме глава", "боли ме корем". Има голяма вероятност жените да ни третират като кученца и да използват секса като награда. А някои дами дори не се опитват да прикрият това.

Говорят по телефона безкрайно

Да, знаем, че приятелите и семейството са най-важните неща за тях. Но явно и телефонът спада към тази категория. Когато се отделят от него, дори и за кратко, "обхваща ги тревога".

Не умеят да приемат комплименти

Обърнете внимание следващия път, в който направите комплимент на някоя дама. Колкото по-силен е, толкова по-несигурна става жената.

Очакват да им четем мислите

Дамите търсят внимателни и чувствителни мъже. Само че много от тях бъркат чувствителността с ясновидски способности.

Принуждават ни

Принуждават ни да правим неща, които не искаме, в името на връзката ни. Водят ни на опера, на тъпи романтични комедии, на купони с хора, които мразим.

"Добре"

Може и да не знаем всичко за жените, но едно знаем със сигурност - когато една жена каже "добре", значи нищо не е добре. Това е единствената дума, от която трябва да ви е страх. Сериозно.

Помнят

Дори и само веднъж да сме сгафили, те ще го помнят цял живот и ще ни пускат контролни въпросчета, за да проверят дали случайно не сме си променили мнението.

Задават коварни въпроси

"Изглеждам ли дебела с тази рокля?"

"Харесва ли ти приятелката ми Чардафона?"

Всички сме чували тези въпроси и всички знаем, че няма верен отговор.

Източник: http://div.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини