От х:

Днес в x:

Палава 28-годишна даскалица роди от свой ученик

 28-годишна учителка от Южна Калифорния е арестувана за това, че е правила секс със 16-годишен ученик и му е родила дете, съобщиха от местната полиция. Лаура Елизабет Уайтхърст е отведена в ареста в понеделник, след като бе разпитана в дома си в Редландс. Палавата даскалица, която преподава английски език на 10-ти клас в гимназия Цитрус Вали, е обвинена в незаконна секс връзка с непълнолетен. Тя е пусната под гаранция в размер на 25 000 долара. 

Според полицията в Редландс, малкият любовник на Уайтхърс е бил на 16 години по време на връзката, продължила една година. Забраненият романс е започнал миналото лято. Майката на жертвата, която сега е на 17 години, е разбрала за аферата между сина й и преподавателката и е уведомила училищните власти в Редландс, които на свой ред са се свързали с полицията.

Грешната жена дори е успяла да роди дете от порочната връзка на 18 юни. От полицията са категорични, че ученикът е бащата на детето. „Нищо не е толкова важно, колкото безопасността на нашите ученици. Смятаме ареста за много сериозно събитие. Сътрудничим напълно на полицията и разследването“, заявиха от Цитрус Вали, цитирани от The Redlands Daily Facts.

През 2010 година Уайтхърст е била помощник-треньор по футбол. По-рано е била треньор по футбол към Американската младежка футболна организация в Редландс. 

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини