От х:

Днес в x:

Недоволни гербери: Цветанов да си ходи

Искаме да поставим нещата в ГЕРБ на по-отворена основа. Основните ни искания към Бойко Борисов са да се отстранят Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветомир Паунов. Те доведоха до загубата на 600 000 гласа на последните избори. Тази тройка е виновна за изолацията, в която попадна ГЕРБ. Това казаха ексдепутатът Иван Петров и Павел Димитров, бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна пред Нова тв.

Много хора ще кажат, че сме недоволни от това, че не сме попаднали в листите и в парламента. Нещата не стоят така, категорично казаха двамата. Въпросът е, че се назначиха хора, които са близки до Цветанов по различни параграфи. Ние искаме в ГЕРБ да има хора, които имат собствено мнение. Проведохме две сбирки, на които обсъдихме свалянето на Цветанов, допълни Иван Петров.

В местните структури бяха направени много странни промени, подкрепи го Димитров. Областните координатори бяха мачкани и унижавани. Мен ме смениха без да ми обяснят нищо. Единствената причина, която намирам за повод е, че се опълчих на Искра Фидосова, разкри още Димитров. Тя имаше лични интереси във Варна и настрои Цветанов срещу мен. Тя искаше да ме смени, защото не бях удобен. Не исках да участвам в икономически, политически и всякакви други далавери, разкри Димитров.

Откритият ми конфликт с Цветанов започна през 2011 година, когато той се опита да промени и пренареди листите на за общински съветници във Варна, продължи Димитров. Аз съм един от учредителите на партията и ме боли. Готови сме да се отделим и да направим един нов политически проект, ако Бойко Борисов не предприеме мерки, обявиха и двамата. Недоволството срещу Цветанов зрее от преди 2 години. Някой трябваше да вземе решение и да предприеме действия. Ние не казваме нови неща. Кадруването на тези тримата е толкова голямо и г-н Борисов го знае много добре, обясниха недоволните гербери. Лошото при Цветанов е, че никога не си признава грешките, продължи с нападките Иван Петров.

С него не може да се проведе нормален разговор. Той се отнасяше с нас като с малки деца. Непрекъснато поучаваше и не даваше да се оспори мнението му. В Народното събрание беше много тежко да се работи с него, разкри бившият депутат. Аз съм убеден, че ако Бойко Борисов ни беше послушал и беше махнал Цветанов преди изборите, ние щяхме да управляваме и то с мнозинство. Бойко Борисов си призна, че е допуснал грешка, като е оставил Цветанов и Фидосова да си разиграват коня. Цветанов ръководи партията и хората ги е страх, каза Димитров.

По телефона се включи и самия Цветан Цветанов. Той категорично отрече нападките на Димитров и Петров. Всички структури на ГЕРБ трябва да бъдат защитени. Няма шанс партията да се разцепи, каза Цветанов. Ние тримата с Фидосова и Паунов, сме от началото в ГЕРБ. Всичко, което сме правили е било със съгласието на Бойко Борисов. Не искам да коментирам несъстоятелните нападки на тези хора, завърши Цветанов

Източник: http://www.mignews.info

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини