От х:

Днес в x:

Атака иска медиите да присъстват на разговорите за кабинет

Националистите ще изискват да се случат определени неща от Планът “Сидеров”, защото такива бяха и исканията от протестите.

До момента никой не е разговарял с наши предтавители за съставяне на кабинет. Това съобщават в писмо до медиите от Атака.

Според партията, разговорите, които предстоят за съставяне на кабинет, трябва да се водят на територията на Народно събрание, а не по квартири и резиденции, и да бъдат публични - пред медиите, за да няма съмнение за задкулисни договорки.

Хората на Сидеров смятат, че приоритети на изпълнителната власт трябва да са монополите, сметките за ток, парно, доходите на българите и икономиката. Това са нещата, които трябва да се случат на първо място.

По отношение на ГЕРБ няма промяна на позицията ни, пишат още от партията, те не трябва да управляват повече.
Освен това, държим на ревизия на управлението на ГЕРБ. Всичко трябва да бъде осветлено. Трябва да има осъдени от ГЕРБ, както и от служебното правителство. Марин Райков замаза аферата с бюлетините. Трябва да бъдат осветлени и действията на служебния кабинет – продажбата на имоти на първо място, продължава писмото на Атака.

По въпроса за програмен кабинет - първо той трябва да бъде представен. Националистите ще изискват да се случат определени неща от Планът “Сидеров”, защото такива бяха и исканията от протестите.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини