От х:

Днес в x:

Шефът на Синята зона отказва дрегер, 2 години без книжка

Стати Запрянов

Шефът на общинската фирма „Паркинги и гаражи“ Стати Запрянов е лишен от право да управлява МПС за 2 години. Наложена му е глоба от 2000 лева, съобщи за Haskovo.net шефът на КАТ Хасково Атанас Джунов. Запрянов е шофирал „Опел Корса“ и бил спрян от униформени от „Пътна полиция“ на 7 май вечерта на бул. „България“. Шефът на Синята зона обаче категорично отказал да бъде тестван за употреба на алкохол с дрегера. Не се явил и за кръвна проба в МБАЛ Хасково, съобщават от пресцентъра на МВР-Хасково.

Съставен му е акт по закона за движение по пътищата.

Градската легенда украси случката от вечерта на 7 май с гонка по улиците, скандал с униформените, три промила алкохол в кръвта, белезници и задържане в ареста на РПУ Хасково. От полицията обаче опровергаха тези слухове.

Стати Запрянов бе потърсен за коментар от репортер на Haskovo.net, но след като научи откъде го търсят, шефът на Синята зона помоли да се отложи разговора за по-късно, защото имал среща в момента. След което престана да вдига телефона си.

Паметливи припомнят, че през есента на 2007 година Стати Запрянов също бе заловен да шофира след употреба на алкохол. Тогава той бе общински съветник от групата на ГЕРБ в ОбС Хасково. По-късно той бе изключен от групата и стана независим. Стати Запрянов стана шеф на „Паркинги и гаражи“ преди повече от година.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини