От х:

Днес в x:

5 °C

Без алкохол през днешния ден

Забранява се продажбата и сервирането на спиртни напитки  в търговските обекти и в заведенията за обществено хранене на територията на Кърджалийска  община за времето от 23 часа на 11.05.2013.00 ч. до 21.00 ч. днес.


З А П О В Е Д
№ 387
гр.Кърджали, 23.04.2013 г.
На основание чл.44, ал.1, т.4 и ал.2 от ЗМСМА във връзка с осигуряване на нормална обстановка за произвеждане на избори за избиране на народни представители на 12.05.2013 г.
З А П О В Я Д В А М:
1. ЗАБРАНЯВАМ продажбата и употребата на спиртни напитки в магазините, заведенията за хранене и развлечения и други обществени места от 23.00 ч. на 11.05.2013 г. до 21.00 ч. на 12.05.2013 г.
2. ЗАБРАНЯВАМ всякакви масови прояви на открито на територията на община Кърджали, с изключение на сватбени и семейни тържества създаващи предпоставки за нарушаване на обществения ред и предизборна агитация на 12.05.2013 г.
3. ЗАДЪЛЖАВАМ директора на ОП „Обредни дейности” - гр.Кърджали да уведоми за забраните по т.1 и т.2 от заповедта лицата, желаещи да сключат граждански брак на датата на изборния ден.

Настоящата ми заповед да се доведе до знанието на жителите на общината, органите на МВР, кметовете на кметства и кметските наместници за сведение и изпълнение.
Контролът по изпълнение на заповедта възлагам на началника на Районно управление „Полиция” – гр. Кърджали.

КМЕТ НА ОБЩИНА 
К Ъ Р Д Ж А Л И: /инж.ХАСАН АЗИС/

Източник: kardjali.bgvesti.netКоментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 17.12.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини