От х:

Днес в x:

Минираха изборите. Вестниците в неделя

„Стандарт": Минираха изборите

Скандал с бюлетини минира изборите. Проверка на ДАНС и прокуратурата в печатница "Мултипринт" предизвика политическа буря в деня за размисъл. "След сигнал са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини. Те са над количествата, нужни за изборите", съобщи прокуратурата. "Това не са годни бюлетини, а брак, който по закон сме длъжни да пазим в склада до края на вота", обясни шефът на печатницата Йордан Бончев. Той е общински съветник от ГЕРБ в Костинброд.

Разкрит бе опит на Борисов и Цветанов да фалшифицират изборите, скочиха БСП, ДПС, "Атака", ДСБ, Кунева. Демокрацията е застрашена, има политически формации, които искат масови безредици и хаос, отговори Цветан Цветанов. В дирижирания сценарий участва и прокуратурата, за което ще сезираме Европейската комисия, допълни той.

„24 Часа": Плевенчанин със сгъваем нож нахлу в дома на Иван Костов

Въоръжен мъж влезе рано тази сутрин в къщата на Иван Костов. Нападателят е задържан. Никой от семейството не е пострадал."

Taзи информация излезе около 10:25 ч днес на официалната страница на лидера на ДСБ във Фейсбук.

От МВР съобщават, че тази сутрин около 8 часа диспечер на частна охранителна фирма подал сигнал в полицията за мъж, проникнал в къща, намираща се в столичния кв. „Драгалевци". На място незабавно били изпратени полицейски екипи, които установили самоличността на мъжа - В.Г. (36г.) от Плевен, с криминална регистрация за кражба.

„Труд": Драгановеца пак в ареста за дрога

Пернишкият крими герой Стоян Кръстев-Драгановеца (47 г.) отново бе окован с белезници. Антимафиоти и колегите им националната полиция го арестували във връзка с издадена на 19 март тази година европейска заповед за арест от районния съд в германския град Гьотинген за трафик на 4 кг хероин през септември 2011 г.

Тогава служители на ГДБОП и Федералната криминална служба задържали 53-годишен българин, който бил куриер. Дрогата била открита в тайник в акумулатора на автомобила му. Заедно с него бяха задържани и двама чужденци. Разследването тогава показало, че организатор на групата, която пренасяла наркотици от Турция през България за Германия, е Драгановеца, съобщи МВР.

„24 Часа": ГДБОП спря сайтове за незаконно сваляне на музика

Служители на ГДБОП предотвратиха незаконно разпространение на музикални произведения чрез интернет сайтове, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Служители на сектор "Компютърни престъпления и интелектуална собственост" - ГДБОП проведоха операция, насочена към пресичане на незаконно използване на филми, без съгласието на правоносителя.

До реализация се стигнало след получен сигнал. В хода на разследването са установени собственикът и администраторът на сайтовете, чрез които се предоставял достъп на неограничен брой потребители до най-новите музикални произведения от каталога на музикална компания. По този начин са нанесени щети на българската музикална индустрия и българските творци.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини