От х:

Днес в x:

Един милион евро на коктейл на АРИРИ

Приветствие

Един милион евро присъстваха на коктейла по случай 15 години от създаването на Агенцията регионално икономическо развитие и инвестиции. Светското събитие се състоя в двора на Регионалния исторически музей на фона на шадравани и изискана класическа музика. Присъстваха представители на бизнеса от целите Родопи,които са приятели, партньори и клиенти на АРИРИ. Те всички благодарение на агенцията са усвоили евросредства чрез грантове за един милион евро.

   Успехите на АРИРИ оценяваме по размера на грантовете и ефективното им усвояване от местните фирми, както и партньорството по проекти с местната власт, каза в приветствието си председателят на Управителния съвет на агенцията Румен Генов. Той благодари за пожеланията на гостите,много от които чертаят далечни хоризонти за АРИРИ. Приветствие към присъстващите отправи и изпълнителният директор на агенцията Деси Сердарска.Тя връчи паметни плакети на учредители на АРИРИ,членове на Управителния съвет и на екипа.

   В България все още няма регионална политика по европейски модел.Затова и АРИРИ е много ценена,каза за Кърджали бг вести Румен Генов.

  Той получи много подаръци за годишнината сред които макет на танк, заради това ,че е бивш танкст и петнадесетгодишна отлежала ракия.

Георги Кулов

Макет на танк от другар от казармата
кулинарно изобилие
Приветствието
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини