От х:

Днес в x:

500 000 евро струвало освобождението на Лара

Преди няколко дни е бил платен откуп от 500 000 евро за отвлечената Лара. Не е ясно дали парите са били предадени контролирано, съобщи БНР. Прокуратурата и адвокатът на Баневи отказаха да дадат коментар по темата.

Заместник-министърът на вътрешните работи Филип Гунев заяви: "Благодаря се, че детето е живо и здраво. Работата по случая продължава и ще продължи, докато не бъдат открити тези, които причиниха всичко това и сме сигурни, че повече няма да се случи. Сигурен съм, че главният секретар ще коментира по-късно през деня. Колегите от ГДБОП работиха безотказно и неуморно през последните месеци".

Лара е била усмихната и в добро настроение, съобщи Нова телевизия. Прибрана е от майка си в дома им в столичния квартал „Бояна", откъдето беше отвлечена от трима маскирани рано сутринта на 5 март, докато тръгваше на училище. Лара прекара 47 дни в плен.

Детето е прегледано от лекар. То е било в шок, но невредимо.

Веднага след като полицията и ГДБОП са информирани за връщането на момичето, районът около булевард „Бъкстон" е бил отцепен. Той е под засилено полицейско присъствие.

Започнало е издирване на лекия автомобил, с който похитителите са я върнали - сив фолксваген "Голф".

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини