От х:

Днес в x:

Извънземните спасиха Земята от Апокалипсис?

Заплашени ли сме от извънземни и дали е време да напуснем Земята, преди да дойдат зелените човечета?

Този въпрос тв водещият Любен Дилов зададе на ясновидката Олга Ускова и контактьора архитект Марияна Везнева.

Повод за разговора става апокалиптичната прогноза, която дава за земляните космологът Стивън Хокинг. Според него, ако на Земята пристигнат извънземни, съдбата ни ще е същата като на индианците, след като Колумб открил Америка.

Има хиляди извънземни цивилизации, повечето от тях контактуват с нас телепатично. Те се представят като сова – мъдрост, и лъчи – Бог, заявиха гостенките на Дилов. Те твърдят, че ние самите притежаваме кода на извънземна цивилизация.

Марияна Везнева разчита посланията на "зелените човечета" и с помощта на мистериозните житни кръгове и фигурки, които се появяват в Англия. По думите й, чрез тях българите са получили предупреждение за високите 8-метрови вълни, които заляха родното крайбрежие през миналата зима. Нещо повече, учените от цял свят прогнозираха, че на 18 септември 2012 г. ще настъпи слънчев апокалипсис и слънцето ще изригне с големи кълба огнена плазма, като ще нанесе непоправими вреди на живота на Земята. Извънземните цивилизации обаче обединили енергиите си и успели да спасят Зелената планета.

Няма нужда да се махаме оттук, толкова е красиво, а България е свещено място, каза ясновидката Олга Ускова. Тя призова българите да върнат децата си, които са избягали в чужбина, защото родината ни има специална енергия.

Хиляди души чакат да се преродят в България, допълни тя. Ясновидката разчете и кодовете на известни българи. Заяви, че в духовното си развитие Азис е млад. Той иска да е велик и известен, а не му е дадено. Ако не намери баланса, ще се разболее, предупреди Ускова.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини