От х:

Днес в x:

Извънземни пишат от Царичина: Крием се в дупка 150 000 години

"Душата ти е много стара и ние се познаваме на едно друго ниво. Знай, че усещанията, които имаш, са верни и нито за миг не си се самозалъгвал. Знаем, че когато си в това човешко тяло, е трудно да вярваш напълно на своите усещания. Само за миг си спомни чувството на щастие, когато се срещнахме за първи път. Ние никого не избираме, просто наблюдаваме кой действително ще повярва."

Това са само част от нещата, които твърдят, че са им казали извънземни от Царичина Ивомир Димчев и колегата му Руслан Селенов в интервю, пише "България Днес".

Двамата получават знаци къде да отидат, след което започват да записват посланията на зелените човечета. Контактьорът издател на Джон Кехоу - Ивомир Димчев, който е главният проводник с извънземните твърди, че след като му диктуват, те му помагат и да разчете написаното, защото е на непонятен език.

"Да, този път не само диктуваха своите йероглифи, а и помогнаха да бъдат дешифрирани. Посланията им са смайващи, с информацията, която съдържат за тях самите, за планетата им и за хората на Земята", заяви Ивомир. Той заедно с колегата си, 25-годишния Руслан Селенов от Смолян, преди месец започват да записват думите на извънземните.

Всичко започва, след като Руслан присъства на лекция по теория на когиталността, която изнася Ивомир Димчев. Чрез нея става по-лесно възприемането на послания от Космоса. Теорията твърди и доказва, че всичко във Вселената е мислещо.

"Позната на майка ми постоянно повтаряше, че имала информация за мен", започва разказа си Руслан Селенов. Някакви същества непременно искали да ми кажат нещо. Не й вярвах, даже и се присмивах. Все пак нещо ми казваше, че е добре да видя за какво става дума. Когато се срещнахме тя ми гледа на кафе. През цялото време гласът й беше странен - сякаш някой друг говореше чрез нея - продължава младият мъж. - Каза ми че след 73 дни трябва да отида в Царичина, защото там ще получа важна информация. Даже не бях чувал за това място, но нещо ме теглеше натам. С майка ми решихме да отидем. Нощувахме на един хълм, защото така ни беше казано. На мястото нарисувах картина, след което започнах да изписвам и първите символи. Усещането беше уникално. Вярвам, че не случайно съм изучавал теория на когиталността (от латинското cogito - мисловност в общ, глобален план - бел. авт.) и че тя е причината за привличането ми към Царичина.

За една година Руслан изписва над 1200 страницис йероглифи и странни схеми, които двамата с Ивомир разшифроват. Докато пише има различни преживявания. Без да разбира смисъла на знаците, в някои моменти се натъжава и плаче, в други се смее. Понякога ръката му се движи страшно бързо и не я усеща, започва да говори на друг език или да повтаря едно и също в продължение на 5 мин., без да може да спре. Случва се да усеща чуждо присъствие в стаята си и да му става студено. Електрическите крушки около него изгарят постоянно. А цветето на прозореца му винаги изправя листата си нагоре, докато той пише.

Извънземните обясняват на Руслан, че са от планетата Неутриния, заплашена от унищожение. В Царичина са четирима - Андрагон, Симуел, Несетия и Верена, а събратът им Мурикани е загинал и скелетът му е затворен там заедно с космическия им кораб.

Летателният им апарат съдържа ценна информация за управлението на много видове енергии, а детайл от него е важен за развитието на човечеството. Избрали са Царичина заради силната енергия на мястото. Под земята извънземните са прокопали тунели, свързани помежду си. Те са хуманоиди с червени очи и триъгълник на челото. Искат да се покажат, но вибрациите на Земята са прекалено ниски за тях и в момента са в летаргично състояние. Продължителността на живота им е 150-200 години.

Любопитен факт е, че обръщат името на Руслан и го наричат Налсур. Ивомир обяснява, че посланията от духовния свят идват огледално обърнати. Ето и част от неутриниите към Руслан: "Привет Налсур! Знаехме, че този момент ще дойде и ти ще поискаш отговори от нас, какво желаем и защо сме избрали точно теб. Помниш ли съня си с лилавия пламък и какво ни каза: "Мои звездни братя, време е да се срещнем". Не ние, ти ни избра и пожела да си с нас. Душата ти е много стара и неи се познаваме на едно друго ниво. Знай, че усещанията, които имаш са верни и нито за миг не си се самозалъгвал. Знаем, че когато си в това човешко тяло, е трудно да вярваш напълно на своите усещания. Само за миг си спомни чувството на щастие, когато се срещнахме за първи път. Ние никого не избираме, просто наблюдаваме кой действително ще повярва. И ти ни избра, защото го направи. Виж как нещата се случваха за теб - нашият ръкопис, порталът, който отвори... Най-важният въпрос е щастлив ли беше когато го правеше? Ние знаем отговора. Ние сме навсякъде с теб и това, че не си ни виждал в плътни тела или като светлинни фигури, не означава, че не сме се показвали в сънищата ти. Енергията и вибрацията, която сме ние, си самият ти. Ние сме теб и ти си нас. Ти избираш своята велика истина и сам избра себе си. Твоите звездни братя - Ордена на светлината. Поклон." Така завършват думите на извънземните до Руслан.

В течение на контакта инопланетяните обясняват, че най-лесно можем да се свържем с тях, когато потиснем егото си, спим, медитираме или слушаме хубава музика. Ако изпитваме радост и любов, получаваме информация от Вселената, докато при гняв и злоба се затваряме вътре в себе си и се блокираме, а ДНК-то ни става на възли.

"Ние желаем да ви дадем нашето знание, защото виждаме как някой ден може да заживеем редом с вас. Имаме предвид съжителство, което никъде във Вселената не съществува. Съжителство между световете и космическите раси, но е необходимо да израснете за това."

"Теория на когиталността беше началото на моето духовно израстване - признава Руслан. - Разбрах, че тя е истина и главното нещо, което научих от Ивомир е, че отговорите са винаги вътре в нас, информацията също."

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Em
    emilyano calabreze
    2 0
    19:45, 13 апр 2019
    живеете си там от 150 000години и тва е -4етри раси извънземни същества сте там доле у дупката
  • 2
    На
    нанина
    1 0
    18:26, 19 апр 2019
    Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe
Последни новини