От х:

Днес в x:

Кристен Стюарт на калъп с... жена

Кристен Стюарт не обича само мъжките ласки, стана ясно днес. Набедената за голяма красавица, прескачала на другия бряг, пишат светските сайтове отвъд Океана.

Прясната клюка е, че на поредните момичешки игрички станал свидетел и нещастният рогоносец Робърт Патинсън. Той заварил в дома на бившата си разголената Тамара Нитисин, която преди време била асистентка на певицата Кейти Пери.

"Роб побеснял, когато ги видял разсъблечени. Първо не поискал да повярва, че са спали заедно, но се убедил от няколко снимки, на които се натъкнал в последствие", казва близък на актьора.

Според информацията Кристен и Тамара се появили за първи път публично на 3 март в Hollywood`s Hotel Cafe.

"Те дойдоха заедно и цяла нощ си гукаха на едно от сепаретата. После си тръгнаха, хванати за ръка", спомня си сервитьор.

Феновете на Кристен се чудят дали тя няма да последва примера на майка си Джулс, която се изнесе при приятелката си, след като се раздели със съпруга си през юни 2010 г.

Всички близки приятелки на Джулс са гей, а Кристен непрекъснато е в компанията на майка си, която я е учила, че няма нищо лошо в това да си с човек от твоя пол.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини