От х:

Днес в x:

Лара е отвлечена, за да мълчи Брендо пред съда в Италия

Интерпретациите, които се появиха могат да се разделят на две групи - моделът на "Наглите, който отвличаха хора с големи финансови възможности. По време на делото срещу тях стана ясно, че цялата структура не е разкрита. Може да има някакви остатъци или дори имитации на техните покушения. А другите интерпретации - хора от мрежата на Брендо. Ако всичките обвинения срещу него са верни и има какво да разкаже не само за пазара на дрога у нас, но и в Европа - ще има и много хора, които ще искат Евелин Банев - Брендо да мълчи. Той се ползва с много голямо доверие сред наркокартелите в Латинска Америка.  Това заяви анализаторът Тихомир Безлов в сутрешния блок на БНТ.

Във войните между мутрите у нас никога не е посягано на дете, чувствителността на обществото спрямо такива престъпления е много висока. За пръв път има и стрелба при покушение. Но някак си ми се струва, че обществото е промило ценностната си система - голяма част от него смята, че Брендо си го е заслужил, заяви журналистът Явор Симов.

Според психолога Иван Игов мафията си иска държавата. Понеже говорим за посегателство над дете, дори и в криминалните кръгове това се смята за действия, които са под честта. Отвлечените деца после трябва да минат през дълга терапия и през целия си живот няма да се отърсят от това преживяване,  каза още той.

Или похитителите му очакват мълчание или пари, смята Безлов.

Според Симов Брендо не иска да говори пред нашата съдебна система, но пред италианските власти може да каже много интересни неща. Ако похитителите искат той да мълчи - няма по-сигурен начин от този да му държиш детето като заложник. Все пак делото срещу Банев е на 10 март в Италия.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини