От х:

Днес в x:

Милионер зарови съкровище и написа книга как да бъде намерено

Хората, които планират следващата си ваканция, може да включат Санта Фе, Ню Мексико като една от евентуалните дестинации, пише BostInno.

В опит да накара повече хора да излизат сред природата и да се наслаждават на нейните красоти, милионерът Форест Фен е скрил ковчеже със съкровище някъде в щата Ню Мексико.

Използвайки насоки в своя мемоар, “Тръпката на преследването,” Фен напътства хората към скритото съкровище.

Според телевизионно предаване, което си сътрудничи с Фен и разкрива част от напътствията за златотърсачите, ковчежето със злато, диаманти и бижута е скрито преди повече от три години.

То съдържа милиони долари под формата на различни скъпоценности с цел и е заровено с “да накара хората да се влюбят в живописната природа на САЩ” и да предадат “тръпката от преследването на съкровището”, според същото предаване.

В книгата на Фен има девет стихотворения с насоки към евентуалното местонахождение на съкровището.  Тя също така се продава с “необичайна” карта.

Книгата може да бъде поръчана само по телефона или да бъде купена в определен магазин в Ню Мексико, според уебсайта на Фен.

Фен, който се занимава с търговия с предмети на изкуството, е споделил, че 18-килограмовото ковчеже вече е привлякло вниманието на хора от цял свят и той е получил близо 10 000 имейла.

Източник: profit.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини