От х:

Днес в x:

Касим Дал: Българският етнически модел не съществува

Според създателя на партия "Свобода и достойнство" лидерът на ДПС няма ясна представа за случващото се в България.„Ченгеджийско мислене е това, че Турция има ръка в атентата срещу Ахмед Доган. Аз не виждам как страна-съюзник може да има такива намерения.” Това заяви основателят на партия „Свобода и достойнство” Касим Дал в ефира на Нова телевизия във връзка с опита за покушение над лидера на ДПС.

LiveNews .Според него, когато предстоят едни избори, винаги скелетите се вадят от гардероба и плашат хората. „От всичко това, което се случи в НДК, стана ясно, че български етнически модел няма. ДПС, в лицето на своя лидер, чрез този измислен модел рекетираше хората вътре в България и извън нея.”, категориен е той.

 По думите му най-важното е да се говорят истините, а не да се премълчават.

 Относно доклада на Ахмед Доган, гостът в студиото заяви: Прочетох този доклад. Много неща има там, от които става ясно, че лидерът на ДПС няма реална представа за нещата, които стават в държавата. Това са несъстоятелни неща.”

 „Едно е ясно и категорично, партията „Свобода и достойнство” няма интерес от това, което се случи.”, заяви той и допълни: „В касата на ДПС влизат по 1 млн. лв. на година от субсидията”. 

„Категорично след атентата работим по-трудно и до изборите ще става още по-лошо. Най-важното е да спрем тази агресия.”, заключи Касим Дал.

Източник: livenews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини