От х:

Днес в x:

Шакира роди момче

Снощи Шакира е родила момче, което зведната двойка обяви в Twitter. Този път новината е истина, съобщава БГНЕС. Преди около половин месец Жерар Пике се пошегува в Twitter, че е станал баща и целия свят гръмна с новината, която малко по-късно футболистът на „Барселона” отрече с обяснението, че се е пошегувал по случай испанския празник на шегата. Сега обаче всичко е истина.

"За нас е удоволствие да обявим, раждането на Милан Мебарак Пике, син на Шакира Мебарак и Жерар Пике, роден на 22 януари в 22:36 ч (българско време) в Барселона”, бе съобщението в Twitter.

Милан тежи три килограма и "мама и бебето са в отлично здраве", заявиха двамата родители.

Каталунският спортен всекидневник "Спорт" уточни малко преди това, че раждането е станало с цезарово сечение в клиниката „Текнон” в Барселона.

"Моля да ме придружите с вашите молитвите в този важен ден в живота ми", написа вечерта в Twitter Шакира.

Преди да роди Шакира и нейната половинка Жерар Пике публикуваха с благотворителна цел красива черно-бяла снимка на бременната певица, с която да отпразнуват скорошното раждане на първото им дете. Снимката на Пике и Шакира е част от кампанията на Детския фонд на обединените нации УНИЦЕФ, която е посветен на най-уязвимите деца в света. Двамата са без горни дрехи, а наедрелият корем на певицата показва напредналата й бременност. На друга снимка от кампанията Шакира е облечена в бяла рокля и е сложила ръце на корема си.

С тази инициатива звездната двойка призовава хората да подкрепят фонда на организацията. Шакира, която е посланик на добра воля на УНИЦЕФ, и защитникът от екипа на Барселона Пике искат да насърчат своите фенове да направят по един малък подарък на децата в света.

Облечена само по пола и горнище на бански Шакира и 10-години по-младият й любим демонстрираха близостта си само дни преди големия ден на раждането. 35-годишната изпълнителка последва стъпките на Деми Мур и Бритни Спиърс, които заснеха големите си кореми по време на бременността.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини