От х:

Днес в x:

Моника Белучи пръска сексапил в лента на Костурица

Италианската актриса Моника Белучи ще бъде главната героиня в новия филм на Емир Костурица „Любов и война", който ще се снима в Босна и Херцеговина, предаде АФП. „Филмът „Любов и война" ще бъде сниман от май до края на юни в Требине", заяви сръбският режисьор.Лентата е планирана като любовна история от три части. Говори се, че Костурица бил впечатлен от сексапила на актрисата.

Самата Белучи заяви преди време, че именно италианките могат да бъдат определени като модни икони. Актрисата твърди, че средиземноморските дами са естествено стилни и винаги излъчват женственост и елегантност, идващи от тяхната култура.

"Мисля, че италианските жени имат повече женственост. Аз израснах в Перуджа, Умбрия, в свят извън модата, така че научих за нея, едва когато пораснах и напуснах града. В Милано жените са много запленени от модата и всички големи модни марки са там, но не смятам, че те изпитват натиск да изглеждат добре през цялото време", споделя Белучи.

"Италианските жени се грижат за себе си, те имат специална връзка с красотата, а в Милано тя е дори още по-силна. Стилът там е по-елегантен и консервативен в сравнение с Рим", допълва актрисата.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини