От х:

Днес в x:

Гледаме Metallica на 3D през лятото

Metallica работят с режисьора Нимрод Антал по 3D филма, като заснеха концерта на 24 август 2012 г. във Ванкувър, Канада, като част от проекта. Филмът най-вероятно ще излезе през лятото.

Барабанистът на Metallica Ларс Улрих заяви, че предстоящия 3D филм на метал бандата може да се разглежда като отговор на проекта на Led Zeppelin - The Song Remains The Same. Филмът на Zeppelin от 1976 г. е спътник на лайв албума със същото име и се основава на кадри от изпълнението от групата в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

Но той също така включва “фентъзи истории” извън концерта за всеки един от членовете на групата, както и за мениджъра Питър Грант и тур мениджъра Ричард Коул, твърдят от официалния фенклуб на групата Harvester of Sofia, предаде КРОСС.

“Има прилики (с The Song Remains The Same) – разкрива Улрих в последния брой на Classic Rock. Има четирима членове в Led Zeppelin, четирима членове сме и в Metallica. Това е пълнометражен филм и в него има много неща, които не се случват на сцената. Основната разлика е, че нещата, които се случват извън сцената във филма на Metallica, не включват всички членове на групата. Това са два отделни свята – шоу на Metallica и една история, която се развива в паралелна вселена – и в един момент те се преплитат”.

Бандата работи и по нов материал, докато се поставят финалните щрихи към 3D филма. Очаква се новият албум да е нещо като продължение на албума от 2008 г. Death Magnetic.

“Death Magnetic е един жесток запис”, казва Улрих. “Не са много записите на Metallica, които звучат толкова добре четири години след като са били направени, колкото Death Magnetic. С много от другите записи имаше въпроси “Защо направихме това?” или “Какво става там? или “Защо никой не каза да да го направим по друг начин?” С Death Magnetiс обаче това не се случи. Това, което правим сега, със сигурност звучи като продължение”, добавя Ларс.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини