От х:

Днес в x:

Волен Сидеров и Десислав Чуколов наритаха журналист?

Лъчезар Лисицов, журналист от електронен сайт, е бил ритан от лидера на “Атака” Волен Сидеров в парламента. Причина за инцидента станал въпрос на журналиста, който попитал Сидеров дали е ходил на воаяж в Париж с Деница Гаджева.

”Волен Сидеров даде пресконференция в парламента, след което аз отидох да го питам страничен въпрос. А именно - дали е ходил в Париж с Деница Гаджева? Волен Сидеров ми каза, че от партията са си казали мнението по въпроса. Аз му отговорих, че не съм го чул. Тогава Волен Сидеров побесня и ме нападна с думите “защо лъжеш, че не сме си казали мнението”. И ме придърпа в стаята на “Атака”. Той бе заобиколен от депутати. Десислав Чуколав бе до него. Чуколов видя, че Волен излиза от нерви и заключи вратата.

Волен ми изтръгна диктофона от ръката и го хвърли в стената. Казах им да ми върнат диктофона... Бяха като мутри. Волен и Десислав бяха побеснели. Депутати да се държат като мутри!? Не мога да повярвам, че това се случва. После Чуколов ми каза да изчезвам. Аз се върнах и почуках на вратата, за да си взема диктофона. Чуколов пак ми каза да се махам. Дойде и Волен със същите думи и ме ритна. Това беше. Малко по-късно човек от “Атака” ми даде диктофона. Това бе случката - който иска да вярва, който иска да не вярва. Волен Сидеров си тръгна 4-5 минути по-късно. Красимир Велчев от ГЕРБ може да е видял ритането, но като говорих с него, той ми каза, че ме е видял само да се разправям с Волен Сидеров”, коментира Люцканов.

Той показа и раната си на крака, която е с натъртено, зачервено място и с охлузване. Лисицов е категоричен, че ще подаде жалба в Пето районно управление срещу Волен.

Десислав Чуколов обаче отрече изцяло версията на журналиста. Депутатът заяви, че не те са блъскали в началото Лисицов в стаята на ПГ, а той е напирал и е влязъл. Също така те не са го ритали - нито Чуколов, нито Сидеров, а той с крака си е опитал да предотврати затварянето на вратата пред себе си и поради това се е наранил.

Парламентарната шефка Цецка Цачева е била информирана за случая.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини