От х:

Днес в x:

Сензация! Извънземни управляват времето

НЛО изминава огромни разстояния във Вселената през Портал на времето, управляван от извънземните чрез електромагнитни вълни, доказва го уникален случай от Чили

Сензация! Извънземните управляват времето! Самият факт, че техните НЛО са способни да преодоляват уникални разстояния във Вселената, е гаранция за това, че те притежават супер технология. Именно тя им позволява да преминават през нещо като Портал на времето, да използват материализацията и дематериализацията.

Доказателство за това е един невероятен случай в Чили от далечната 1975-а година. Шестима войници от патрул спели край огъня, а други двама били на караул. Именно единият от тях забелязал как два извънземни кораба се приземяват на близката поляна. Докато отидат да ги потърсят, двете НЛО бързо изчезнали.

Когато войникът се върнал при групата разказал, че извънземните му казали, че скоро пак ще се върнат. Часовникът на ръката му обаче бил спрял точно на часа на кацане на двете НЛО, но датата била с 5 дни напред. Самият той също изглеждал, сякаш не се е бръснал около седмица.

Източник: Правда.бг

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини