От х:

Днес в x:

Кака Снежка източи 5 банки за Никулден

Шефове на клонове, както и високопоставени банкови служители бяха издебнати в навечерието на Никулден от известната хасковска самарянка хаджи Снежана Гарабед, която успя да събере крупна сума като дарение за сираците за празника. Събраните пари били разпределени за всички социални домове в града, включително и старческия дом в Кенана. Хаджийката купила плодове, колбаси, памперси за малките, лютеници, както и по-дребни подаръци.

Както обеща предварително, хаджийката си приготви отрано списък със заможни банкери и ги започна по ред на номерата в уреченото време. Своята лепта за бедните и сираците дадоха местните служители на ОББ, Първа инвестиционна банка, Райфайзенбанк, Сосиете Женерал, Пощенска банка.

Наред с банкерите били подложени на нежен рекет и случайно попаднали в полезрението на хаджийката – съдията Георги Гочев, както и лекарката доц. Диляна Вичева.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Въ
    Възмутена
    0 0
    22:34, 6 дек 2018
    Г-н Кръшков, как може такова заглавие и с такава насмешка да оплюете една блогородна дама като Хаджи Снежана Гарабед? Какво значи източи банки и тн... Нейното дело е достойно и благородно. Събраните средства не са за нейния джоб, а за тези, които имат нужда. Отнасяйте се с уважение към тези прояви, защото са малко хората като нея. Информирахте ни, но впечатлението остава друго. А ако това е част от вашето чувство за хумор, е не ви се получава.
Последни новини